Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bunun adı vahşet: Eşini ve oğlunu öldürdü, yetmedi parçaladı!

Boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kişi, eşi Zeynep Bedir ve oğlu Ömer Faruk Bedir’i öldürmesinin ardından tarlaya gömen polis Cengiz Bedir ile poşetlere konan cesetlerin taşınmasına yardım eden yabancı uyruklu kişi adliyeye sevk edildi. Sanık verdiği ifadede eşi ve oğlunu tabancayla vurarak öldürdüğünü ifade etti. 

Boşanma aşamasında olan ve

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki Sancaktepe Mahallesi’nde 923. Sokak’ta geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda 51 yaşındaki emekli polis memuru Cengiz Bedir, boşanmak üzere olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 45 yaşındaki eşi Zeynep Bedir ile 26 yaşındaki oğlu Ömer Faruk Bedir’i öldürdü. İşlediği cinayetin ardından cesetleri Kırklareli’ndeki tarlasına gömen Cengiz Bedir İstanbul’a dönerken, Zeynep Bedir ve Ömer Faruk Bedir’den haber alamayan yakınları ise emniyet ekiplerine kayıp olduğunu yönünde başvuruda bulundu.

İSTANBUL’DA YAKALANDI

Polis ekipleri kayıp anne ve oğlunu bulmak için gerekli çalışmaları başlatırken, Cengiz Bedir de teknik ve fiziki takibe alındı.  Kırklareli’nin Çeşmeköy ilçesinde bir evi ile tarlası bulunan 51 yaşındaki Bedir’in ara sıra köye geldiği emniyet güçleri tarafından tespit edilirken, Kırklareli Jandarma Komutanlığı ile ortak çalışma başlatıldı. Cengiz Bedir İstanbul’a dönmesinin ardından polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

İKİ KİŞİ YARDIM ETMİŞ

Zeynep Bedir ile oğlu Ömer Faruk Bedir’in parçalanmış cansız bedenleri Jandarma ve polis ekipleri tarafından bulunurken, vahşi cinayeti Cengiz Bedir itiraf etti.  Bedir İstanbul’da  verdiği ifadede boşanma aşamasında olan eşini ikna etmek için oğlunu aradığını ve birlikte yaşadıkları adrese gittiğini belirtti. Eşi ve oğlunun kendisini içeri almasının ardında sabaha kadar konuştuklarını ve eşini ikna etmeye çalıştığını söyledi. Aralarında çıkan tartışmada anne ile oğulun kendisine saldırdığını öne süren zanlı, her ikisini de silahla öldürüp, daha sonra da plastik poşetlerle otomobiline götürmek için apartman girişinde iş yeri olan yabancı uyruklu iki şahıstan yardım istediğini anlattı.

CESETLERİ PARÇALAMIŞ

Otomobiline koyduğu cesetleri tarlasına götüren zanlı, yağmurdan dolayı çamurlu tarlaya arabasının saplandığını bundan dolayı da eşinin ve oğlunun cansız bedenlerini satırla parçaladığını söyledi. Cesetlerin otomobile taşınmasına yardım eden Muhammet Nurettin S. ile M. Subhi M. emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesine sevk edildi.