Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bünyamin Çiftçi’nin seçim kampanyasına CHP’li isimden tepki

Çayırova Belediyesi CHP meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim kampanyasında kullandığı ‘Söz verdiğimizden fazlasını yaptık’ sözlerine tepki gösterdi.

Çayırova Belediyesi CHP meclis

Yerel seçimlere 35 gün gibi kısa bir süre kaldı. Cumhur ittifakı Çayırova Belediyesinde mevcut başkan Bünyamin Çiftçi ile yola devam etme kararı aldı. Seçim çalışmalarına devam eden Bünyamin Çiftçi, söz verdiğinden daha fazlasını yaptığını ifade eden bir görsel sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çiftçi’nin iddialarına Çayırova Belediyesi CHP meclis Üyesi Halis Koç, tepki gösterdi.

GERÇEKTE YAPTI MI?

Maddeler halinde Bünyamin Çiftçi’nin yaptıklarını ve ‘Yapamadıkları’ sıralayan Koç, Çiftçi’nin sadece çalışanların arasına kin ve nefret soktuğunu ifade etti. Koç paylaşımında, “Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi: Sözde 5 yıllık dönemde söz verdiğinden fazlasını yapmış; Yaptık dediği projelerden bir kaçını yapmış, Çayırova’nın bir meclis üyesi olarak irdeleyelim; 1- Seçim beyannamesinde kültür evi yapacaktı; Hani nerde? 2-Sazlıdere’de gecekondu sakinlerine konut yaptığının reklamını yapıyor; Gerçekte yaptı mı?

“CHP MECLİS ÜYELERİ BÜYÜKŞEHİR İLE SONUCA ULAŞTIRDI”

Yapılan konutlarla Çiftçi’nin yakından uzaktan alakası yok; Bilakis 31 Mart 2019 da aday olduğunda; Sazlıdere halkına hitaben “ne benden birşey isteyin, nede ben sizin oyunuzu istiyorum demiştir” CHP meclis üyeleri ve ilçe örgütü halk ile, büyükşehir Belediye başkanını buluşturarak Toki tarafından sorunu çözüme ulaştırmıştır. 3-Seçim beyannamesinde Uçakpark Bilim merkezini Çayırova bütçesi ile yapacağını beyan ettiği halde Uçağı çürümeye terk etti, aşırı tepkiler sonunda Büyükşehir projeyi üstlendi.

“BECEREMEDİ”

4-Kent meydan projesi ihale bedelinin % 60’ını Çayırova bütçesi ile, % 40 ‘ının ise Büyükşehir Belediyesince yapılacağı stratejik planda yani seçim beyannamesinde yazılı olduğu halde; Bunu da beceremeyince sadece % 10’luk dilimini üstlenebildi, ve proje bitmesi gerekirken şu anda yarısı dahi bitirilmemiş. 5-ÇAYIR-PARK yani millet bahçesini seçim beyannamesinde Çayırova bütçesi ile yapılacağı beyan edildiği halde; yine beceremedi, % 100’ünü Büyükşehir üstlendi.

ÇALIŞMA AHENGİNİ BOZDU

6-Seçim Propagandasında hastane yaptığını söylüyor, sözde 2020 ‘de Sağlık Bakanlığınca temeli atılacaktı, Temeli Göle Çevrildi…tek yaptığı 5 yıl boyunca vatandaş gölde balık tutarken; Suyunu evden getiren Çiftçi; yandaşlarına hastane reklamından milyonları hortumladı. Söz verdiğinden daha fazlasını yaptığı tek şey; Çalışanları arasına kin ve nefreti sokarak, onları birbirinden ayrıştırdı ve çalışma ahenklerini bozdu.’