Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burak Kanpara: Bu sezon daha dikkatli olacağız

Süper Amatör Lig takımlarından Bağdatspor Kulübü Başkanı Burak Kanpara iyi bir takımla yola çıktıklarını ve daha dikkatli olacaklarını ifade etti.

Süper Amatör Lig takımlarından

FAZLA FUTBOLCU ALDIK

Bağdatspor’da yeni sezon öncesi imzalar attırıldı. Son olarak kadroya Anıl Kabil gibi önemli bir futbolcu daha eklendi ve tüm takım sezonun başlayacağı günü beklemeye başladı. Başkan Burak Kanpara geçtiğimiz fazla futbolcu aldıklarını ve Play-Off maçlarında da bunun olumsuz etkisini gördüklerini belirtti.

HOCAM NE DERSE ONU YAPIYORUZ

Kanpara Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu: Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olur inşallah. Allah utandırmasın. Bu sezonki transferleri tek tek açıklamayalım, bir gün belirleyelim dedik. Bu sezon sonunda hak ettiğimiz yere çıkmayı inşallah Allah bize nasip eder. Bildiğiniz gibi bu sezon Talip Yeşilyurt hoca ve ekibi ile anlaştık. Geçen sezon da çıkmak istemiş ancak biraz fazla oyuncu aldık. Bu sezon ben değil hocam ne derse onu yapıyoruz.

 

10 SANİYEDE BİTİRDİK

Tabii ki her sezon yeni bir tecrübe demek. Tüm arkadaşlarımız çok kıymetli. Oğuzhan Türkmen de onlardan birisi. Geçtiğimiz sezon da konuşmuştuk. Bize “Süper Amatör Lig’e dönersem sizdeyim” dedi. Bu gün de sözünü tuttu ve 10 saniyede transferi bitirdik. Takımdaki tüm arkadaşlarımızı yakından tanıyorum, futbolcular da bir birini tanıyor.

YARIM KALAN BİR İŞİMİZ VAR

İç transferi bitirdikten sonra kısa sürede dış transferlerimizi de yaptık. Tanışmak ve kimyanın oluşması çok uzun sürmez gibime geliyor. Merhum Kazım Çakıroğlu başkanımız için mücadele etmiş ancak şampiyon olamamıştık. Bu sezon yarım kalan bir işimiz vardı, bunu tamamlayacağız inşallah. Biz kez daha tüm takımlara başarılar diliyorum.