BURAK KELEŞ KÜFÜR OLAYI NE? Burak Keleş Ne Dedi? Burak Keleş Tutuklandı Mı? Burak Keleş Kimdir, Kaç Yaşında?

Burak Keleş küfür olayı sosyal medyanın gündemine oturdu. Burak Keleş isimli vatandaşın söylemleri ardından vatandaşlar olayı araştırmaya başladı. Peki, Burak Keleş kimdir? Burak Keleş tutuklandı mı? İşte yanıtı..

BURAK KELEŞ KÜFÜR OLAYI NE? Burak Keleş Ne Dedi? Burak Keleş Tutuklandı Mı? Burak Keleş Kimdir, Kaç Yaşında?

30 Ağustos Cuma gününün en çok merak edilen başlıklarından biri Burak Keleş küfür olayı oldu. Burak Keleş isimli vatandaşın sosyal medyada yer alan videosu dolaşıma girdi. Olay olan sözlerin ardından Burak Keleş ne dedi merak konusu oldu. Peki, Burak Keleş kimdir? Burak Keleş tutuklandı mı? İşte merak edilenler..

BURAK KELEŞ TUTUKLANDI MI?

Sosyal medyada oldukça büyük bir etki yaratan Burak Keleş isimli vatandaş küfür olayı merak edildi. CHP'ye oy veren yurttaşlara "beynini s....." diyerek küfür eden Burak Keleş tutuklama olup olmayacağı merak konusu oldu. Gelen tepkilerin ardından hakaretle karşılık veren Burak Keleş ardı ardına hakaretler savurdu.

BURAK KELEŞ KİMDİR?

CHP'li Kartal Belediyesi için, "Kartal'ı b.k götürüyor. B.kun içinde yüzelim, bir tane çöpü alıp bir yerden bir yere koyarsak. Bana ne a... koyayım! Oy veren beynini s..... düşünsün. Şimdi s..... gidin, b.okun içinde yüzün" diyen Burak Keleş kaç yaşında olduğu bilinmiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ