Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burak Özçivit reklam anlaşmalarına doymuyor! Şimdi de o banka ile el sıkıştı

Son dönemlerde gerek kariyeri gerek ise de mutlu evliliği ile gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit son olarak bir banka ile reklam anlaşması imzaladı. İşte Özçivit’e dair son gelişmeler…

Son dönemlerde gerek kariyeri

2003 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında ‘Gelecek Vadeden’ unvanı alan sonrasında ise Uğurkan Erez ile birlikte çalışmaya başlayan Burak Özçivit, 2005 yılında yarışmaya bir kez daha katılmış ve o sene birinciliğe ulaşmıştı. Manken olarak başladığı kariyeri adına kısa süre içerisinde radikal bir karar vererek oyunculuğa geçiş yapan Özçivit, ilk olarak yönetmenliğini Kartal Tibet’in üstlendiği ‘Zoraki Koca’ isimli dizide Ömer karakterine hayat vermişti.

Zoraki Koca’nın ardından peş peşe sinema ve dizi projelerinde boy gösteren Burak Özçivit, zaman içerisinde kendi kariyeri adına oldukça önemli işlere imza attı. Bugün yalnızca ülkemizde değil birçok Arap ülkesinde de en sevilen oyuncular arasında yer alan Özçivit, şimdilerde ise Kuruluş Osman’da Osman Bey karakterine hayat vermeye devam ediyor.

Rol aldığı dizilerin yanı sıra artan popülerliği ile birlikte gelen reklam teklifleri ile de sık sık adından söz ettiren Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde eşi Fahriye Evcen ile birlikte bir mobilya markasının yüzü olmuştu. Bu anlaşmanın üzerinden çok geçmeden yeni bir iş birliği ile gündeme gelen Özçivit’in bu kez bankacılık sektöründe boy göstereceği öğrenildi.

TÜRKİYE’NİN İLK DİJİTAL BANKASININ YÜZÜ OLDU

Geçtiğimiz günlerde oyuncu eşi Fahriye Evcen ile birlikte bir mobilya markasının reklam filmi için anlaşmaya varan Burak Özçivit, bu kez de bir banka ile anlaşmaya vardı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre yakışıklı oyuncu Türkiye’nin ilk dijital bankası olan Hayat Finans’ın marka yüzü oldu. Hayat Holding’in bankacılık yatırımı olarak faaliyet gösteren Hayat Finans’ın reklam filmi önümüzdeki günlerde çekilecek.

EN GÜVENİLİR 16’NCI KİŞİ SEÇİLMİŞTİ

Başarısı ile adından söz ettirmeye devam eden Burak Özçivit, Türkiye’nin en güvenilir ünlülerinin belirlenmesi için hesaplanan güven endeksinde de öne çıkmıştı. Özçivit söz konusu endekse göre geçtiğimiz yıl 7 sıra birden yükselerek 16’ncı sıraya yerleşmişti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor