Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burak Yılmaz hayatının hatasını Kocaeli’de yaptı! Olayı ilk babası fark etmiş

Eski milli oyuncu Burak Yılmaz Fenerbahçe’de oynadığı dönemde Kocaeli’de arsa satın alma anısını anlattı. Yılmaz, “Şu an bile o arsa, o zaman aldığım paranın onda biri değil fiyatı…” diyerek pişmanlığını belirtti.

Eski milli oyuncu Burak

Burak Yılmaz Fenerbahçe’de oynadığı dönemde arsa satın alma anısını anlattı. Eski futbolcu Burak Yılmaz, Fenerbahçe’de oynadığı dönemde arsa satın alma anısını anlattı.

KOCAELİ’DEKİ ARSA

Burak Yılmaz aldığı arsanın ‘dağ başı’ bir yerde çıktığını ve o dönem için yüksek bir maliyet ödediğini aktardı. Burak Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:
“Bir gün Fenerbahçe’de oynuyorum işte. 23 yaşındayım antrenmana geldim sabah… Bizim bütün takım bir tane odadan çıkıyor, Volkan ve Selçuk Şahin abi var. İşte gel arsa alıyoruz, arsa var dedi filan arsa getiriyor. Herkes çıkmış ben de son girdim. Abi dedim ben de alayım 1 tane dedim. O dedi, “Burakçığım hiç merak etme sana en güzel yeri ayırdım” dedi. Girdim tamam abi dedim ben de aldım, bir tane arsa Kocaeli’de İzmit’te bir yer. Ne gittim ne gördüm, bizim takım güvenip alınca ben de aldım.

“SANA DAĞ SATMIŞLAR”

O zaman da güzel bir paraya aldım. Ondan sonra aradan 3-4 sene geçti. Babam dedi ki ya ben şu arsaya bir gideyim bakayım dedi. Galatasaray’da oynuyorum, e tabi baba dedim git bak, gitti bak. Beni aradı oğlum dedi. Sana dağı satmışlar dedi yani, “Ayıp dedi ya bunu kim sattı falan…” yani bunlara da dikkat etmeleri lazım…”