Bursaspor Kırşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bursaspor Kırşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 12. hafta heyecanında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü Sütaş Timsah Park Stadyumu'nda konuk etmeye hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesini sürdüren Kırşehir FSK karşısında puan ya da puanlar arayacak.

Maçın Tarihi ve Saati

Bursaspor ile Kırşehir FSK arasındaki kritik mücadele, 5 Kasım Pazar günü futbolseverlerle buluşacak. Saat 14.00’te başlayacak olan maçın, hem takımlar hem de taraftarlar için önemi büyük.

Yayın Kanalı

Bursaspor'un evinde oynayacağı bu önemli maç, Bursaspor'un resmi Youtube kanalı Bursaspor Youtube Katıl üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar bu kanal üzerinden maçı takip edebilecekler.

Hakem Kadrosu

Maçın düdüğünü deneyimli hakem Volkan Okur çalacak. Ona yardımcı olarak Mustafa Onur Özgenç ve Uğur Önay kenar çizgilerinde görev alacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Melih Kurt olarak açıklandı.

Takımların Lig Durumu

Bursaspor, ligde şu ana kadar topladığı 12 puan ile 10. sırada kendine yer bulmuş durumda ve yukarı yönlü bir ivme kazanmak istiyor. Kırşehir FSK ise 5 puanla 19 takımlı ligin son sırasında yer alıyor ve bu maçta alacakları bir galibiyetle rahat bir nefes almayı hedefliyor.

Taraftarlar ve futbol severler, her iki takım için de kritik öneme sahip bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Bursaspor'un ev sahipliği yapacağı bu mücadele, ligin seyrini değiştirebilecek önemde bir maç olarak görülüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ