Büyük şok! Hiçbir hakem ataması yapılmadığı için maçlar iptal oldu!

İlimizde büyük bir şok yaşanıyor. Hafta sonu oynanacak olan U-14 futbol maçları hakem atamaları yapılmadığı için Futbol İl Temsilciliği tarafından iptal edildi.

Büyük şok! Hiçbir hakem ataması yapılmadığı için maçlar iptal oldu!

İHK'DE BAŞKAN DEĞİŞTİ

Merkez Hakem Komitesi, yapmış olduğu talimat değişikliği sonrası Türkiye genelindeki birçok ilde olduğu gibi ilimizde de İl Hakem Kurulu'nda başkan değişikliğine gitti. Alican Erçelik yerine Özhan Kurt yeni İHK Başkanı oldu. Yaşanan bu gelişme üzerine mevcut kurul hafta sonu oynanacak olan U-14 maçlarının hakem atamalarını gerçekleştirmedi.

ERTELEMEK ZORUNDAYDI

Bu şok olayın ardından Futbol İl Temsilciliği hafta sonu ilimizde oynanacak olan tüm amatör müsabakaları iptal etti. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa "Hakem ataması olmayan maçı nasıl oynatabilirim" diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi. İHK'de devir teslim olana kadar Alican Erçelik ve yönetiminin görev teslimi resmi olarak gerçekleşene kadar atamaları yapması gerekiyordu. Bu hafta böyle bir kriz yaşandı. Akademi ve gelişim maçları için ise bir sorun yok. Kocaeli'deki bu müsabakalar oynanacak.

Kaynak: Erdem Övüç