Büyük yangın havadan görüntülendi!

İzmit'te çıkan devasa yangın havadan görüntülendi

Büyük yangın havadan görüntülendi!

İzmit 42 Evler mahallesinde bulunan Vip Gross Market’te devasa bir yangın çıktı. Alevler İzmit Belediyesinin 3D Yazıcı Merkezine de sıçradı. Yangına 34 araç ve 84 personel müdahalede bulundu. Alevler tüm marketi etkisi altına alırken yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmedi.

İZMİT BELEDİYESİNİN BİNASINA DA SIÇRADI

Yangın başladığı andan itibaren bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İzmit dışındaki çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri yardıma geldi.

VALİ YAVUZ VE HÜRRİYET OLAY YERİNE GELDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışırken Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bölgeye geldi. Vali Yavuz konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"YARALI YOK"

Vali Yavuz yaptığı açıklamada, "İzmit 42 evlerde bulunan bir markette çıkan yangına Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve diğer birimler süratle müdahale etmiştir. Yangında yaralanan yoktur" dedi.

BÜYÜKAKIN DA AÇIKLAMA YAPTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise yaptığı açıklamada. "Market yangınına hızlı bir şekilde müdahale ettik. Şu anda 34 araç ve 84 personel ile söndürme çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyük geçmiş olsun" diye konuştu.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı. Öte yandan alev alev yanan fabrika havadan görüntülendi.

Büyük yangın havadan görüntülendi! - Resim : 1

Büyük yangın havadan görüntülendi! - Resim : 2

Büyük yangın havadan görüntülendi! - Resim : 3

Büyük yangın havadan görüntülendi! - Resim : 4

Büyük yangın havadan görüntülendi! - Resim : 5

Büyük yangın havadan görüntülendi! - Resim : 6