Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın açıkladı: Kartepe’den sonra Kocaeli’ye ikinci teleferik hattı geliyor

Kartepe Teleferiğinin mart ayının ilk haftası açılacağını ifade eden Tahir Büyükakın kazanması durumunda kentin batı yakasına da teleferik yapacaklarını ifade etti.

Kartepe Teleferiğinin mart ayının

Yerel seçimlere 41 gün gibi kısa bir süre kaldı. Seçim takvimi ilerledikçe siyasi partilerin adayları saha çalışmalarını hızlandırdı. Cumhur İttifakının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Tahir Büyükakın’ı aday gösterdi. Başkanlıkta bir dönemi geride bırakan Büyükakın bugün Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlediği etkinlikte seçim beyannamesini açıkladı. “Kocaeli’nin yüzyılı 100 projen ile başlıyor” ismi verilen programda Tahir Büyükakın seçilmesi durumunda gerçekleştireceğiz projeleri kamuoyuna açıkladı. Toplantıda Büyükakın projelerini anlatmadan önce seçim kampanyasında kullanılacak ‘Tahir Başkan’ şarkısı ilk defa kamuoyuna dinletildi.

“SÜS OLSUN DİYE DEĞİL, MANTIĞI VAR”

Batı yakasına teleferik yapılacağını ifade eden Büyükakın, “Süs olsun diye gösteriş olsun diye yapmıyoruz lazım olduğu için yapıyoruz. Darıca Millet Bahçesine erişimde sıkıntı oluyor. Metro istasyonunda geldiğinde teleferiğe binip insanlar sahil bağlantısını kolaylaştırmış olacağız. Mantığı var, süs olsun diye yapılacak bir şey değil” dedi. Büyükakın ayrıca, “İnşallah Kartepe teleferik hattımıza da mart ayının ilk haftasında bineceğiz. 50 yıllık hayalimiz gerçek oluyor” ifade etti.

İşte Büyükakın’ın ‘Tahir Başkan’ şarkısı

İstasyonlar büyütülecek… Tramvaylar ikişer ikişer gelecek!

Yeni dönem kavşaklar dönemi olacak!

Büyükakın trafik sorununu çözecek projeyi açıkladı