Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: “Allah’ın izni ile 13-0 olacak”

AK Parti’de aday adaylarının belirleneceği temayül yoklaması Kocaeli Kongre merkezinde başladı. 2024 yılında yapılacak seçimleri değerlendiren KBB Başkanı Tahir Büyükakın, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerde tüm ilçelerde bariz bir şekilde önde olduğumuz ortada. 13-0 Allah’ın izni ile olacak” dedi.

AK Parti’de aday adaylarının

Genel seçimlerinden ardından tüm siyasi partilerin odak noktası haline gelen yerel seçimlere 125 gün kaldı. Aday adaylığı sürecini geride bırakan AK Parti’de 74 isim belediye başkan aday adayı oldu. Aday adaylarının teşkilat tarafından oylanacağı temayül yoklaması bugün yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılan elektronik temayül yoklaması AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’in başkanlığında yapıldı.

“ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN”

Temayülü değerlendiren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Milletvekili temayül katılımı yüksek olmuştu yine yüksek bekliyoruz. Kocaeli teşkilatları kurulduğu günden beri birlik beraberlik içerisinde bu temayülde de siz de görüyorsunuz. Arkadaşlarımız hem ilçe bazında hem büyükşehir bazında oylarını kullanıyorlar Kocaelimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sonuçta biz dün de ifade etmiştik tüm aday adaylarımız bir olacak ve bu dava uğruna bu şekilde aday oldular. Allah yollarını açık eylesin” dedi.

“FARKLI TABLO OLUŞTURMAYACAĞIZ”

2019 yerel seçimlerinde Başiskele Aday adayı olan Talus, adaylara verdiği tavsiyelerde, “Ben onlara kendimden örnek verdim. Aday adayı olarak gerçekten akşam aday olan kardeşimizi ilk ben aradım sabahtan ilçe başkanımıza gittim. Bana ne görev verilirse hazırım dedim. Bu dava büyük bir dava biz birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bizim belediye başkanlarımızın yaptığı güzel işler var siz ne yapacaksanız onlara da bir bakın. Özellikle aday adayları hakkında farklı bir tablo oluşturmadan bu süreci yöneteceğiz” dediğini ifade etti.

Temayül’ün en rahatı! “Aday adayı yok fakat…”

“Kendimizi başarısız görme gibi bir şansımız yok”

Kocaman, “Ağustos böceği gibi ben destek istiyorum demekle olmuyor”

Talha Kös: Bizim için önemli olan AK Parti’nin kazanmasıdır

Talus, “Farklı tablo oluşturmadan devam edeceğiz”

Tutuş; “12’de 12 yapacağız”