Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın anket sonuçlarını paylaştı! “Artık…”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra’da yaptığı konuşmada eline geçen son anket sonuçlarını paylaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Yerel seçimlerden sonra ilçe danışma kurulu toplantılarına başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatı ilk toplantıyı 10 Haziran günü İzmit ilçesi ile başlamıştı. Toplantılarına devam eden AK Parti, son olarak Kandıra İlçe Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcoğlu, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker,MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Adnan Turan, İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz katıldı.

ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

Toplantıda İlçe Başkanı ve İlçe Belediye Başkanının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kürsüye çıktı. Kandıra’ya hizmet etmek için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Büyükakın bugün eline geçen bir anketin sonuçlarını açıkladı.

“AK PARTİ ARTIK İKİNCİ DEĞIL”

Türkiye genelinde yapılan bir anket olduğunu ifade eden Büyükakın, “Bu çalışma Türkiye genelinde yapılan bir anket çalışması. Son zamanlarda AK Parti’nin Türkiye genelinde ikinci parti olduğu söyleniyor. SONAR’ın yaptığı bir anket sonucu elime geldi. Biz tekrar birinci partiyiz. İkincisi GENAR’ın yaptığı anket. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Belediyelerimizin oyları tekrar yükselmeye başladı. Bunların hepsi sizin sayenizde” dedi.

Büyükakın’dan Bülent Sarı’ya ‘vizyonsuz’ cevabı!

Talus’tan Sarı’ya “Uzaya gideceklerdi telaş sardı”

Katırcıoğlu’nda 31 Mart Kandıra değerlendirmesi! “Çok güzel”