Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın beton eleştirilen cevap verdi! “Ağaçlıktı da biz mi taş yaptık”

İzmit’te bulunan milli irade meydanının kent meydanına dönüştürülmesi projesi ile ilgili eleştirilere cevap veren KBB Başkanı Tahir Büyükakın, “Burası ağaçlıktı da biz mi taş yaptık” dedi

İzmit’te bulunan milli irade

2019 Yerel Seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın önceki hafta düzenlediği etkinlikte geride bıraktığı 4 yılı anlatmıştı. İlk toplantıda basın mensuplarına ve sivil toplum örgütü temsilcilerine gerçekleştirdiği projeleri anlatan Başkan Büyükakın bugün bir kez daha 4 yılını anlattı. Başkan Büyükakın ikinci toplantısında Cumhur İttifakı temsilcilerine ve teşkilat yöneticilerine 4 yılını anlattı. 

“TAMAMEN ASFALT DEĞİL MİYDİ?”

Devam eden projelere de değinen Başkan Büyükakın, Milli İrade Meydanını kent meydanına dönüştürme projesine de değindi. Alanın betona görüntüsü ile ilgili eleştirilere cevap veren Başkan Büyükakın, “Her yeri taşlaştırdınız diyorlar. Burası ağaçlıktı da biz mi taş yaptık. Burası tamamen asfalt değil miydi? 

“PİŞMAN OLACAKLAR”

Tamamen asfalt olan bir alanı insanların zaman geçireceğiz yeşil alanların da olduğu nezih bir alana dönüştürüyoruz. Hala betonlaştırıyorsunuz diyorlar. İnsaf. Bittiğinde yine Cumhuriyet Bulvarında olduğu gibi pişman olacaklar. Burası da nasip olursa 29 Ekime yetişsin diye uğraşıyoruz.  Fuar alanı için de aynısını diyorlar. Böyle bir şey olmayacak. Çok güzel mekana dönecek. Çok harika bir alan olacak. Kentin nefes aldığı alan olmaya devam edecek. Az bir kısmı 6 ay sonra bitecektir” ifadelerini kullandı.