Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın duyurdu! “Üçüncü Dünya Savaşı başladı”

AK Parti’nin danışma kurulu toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın üçüncü dünya savaşının başladığını ifade etti.

AK Parti’nin danışma kurulu

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Gölcük ilçesinde yapıldı. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Değirmendere Kültür Merkezinde yapıldı. Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Önceki Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“YOLCULUĞUN DEVAM EDECEĞİNE ŞÜPHEM YOK”

Toplantının açılış konuşmasını Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz gerçekleştirdi. Yavuz konuşmasında, “Gölcük teşkilatları her zamanki heyecanı ile yerinde. Bizler Cumhurbaşkanımız ile yola çıktığımızda bugünleri görmek için çok hayal kurmuştuk. Bugünkü teşkilat bize her şeyi anlatıyor. Kadınlarımıza ve gençlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu yolculuğa devam edeceğimizden hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı. Daha sonra kürsüye Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik çıktı.

SEZER KISA TUTTU

Daha sonra kürsüye çıkan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer teşkilat ile beraber olmayı özlediklerini ifade ederek alanda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Sezer konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhur İttifakına ve sizlere layık olmak için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“EN BORÇLU BELEDİYE ETİKETİNDEN KURTULAMADIK”

Sezer’in ardından kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasında, “Danışma toplantıları bizim dertleşme ve bazı konuları hatırlatma toplantılarımız. Sosyal medya üzerinden yapılan algı çalışmaları var. Çok profesyonelce ve sinsice bir şeyi bilinçaltına kazımaya dönük operasyonlar var. Bir yalanı defalarca tekrar ediyorlar. Genellikle bu yalan akıllarda kalıyor. Biz en borçlu belediye etiketinden kurtulamadık. Bugün aynı iftirayı Halk Tv yaptı. Her şeyin yanına en borçlu belediyeyi ekliyor” diyerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hazineye borcunun olduğunu ifade etti.

“HİÇBİR GAZETECİYİ ARAMADIM”

Sözlerine devam eden Büyükakın, “Hazineye en borcu olan Belediye Kocaeli bu doğru. Bu borcun Yuvacık Barajı borcu olduğunu söylemekten dilimde tüy bitti. İstanbul’un borcu 100 milyarın üstünde. Bizimki 2 milyar. Ama en borçlu bize diyorlar. Kocaeli Türkiye’nin mali durumu en güçlü belediyesi. Akılda kalsın istedikleri şey israf ettiğimiz iddiası. Siz emsal belediyelerin yaptıklarına bakın. İstanbul’da yaptıkları konserlere harcadıklarını yazsın Halk Tv. Yazamaz, çünkü ipi Ekrem Bey’in elinde. 5 yılda bir haber için bir allah’ın kulunu aramadım bu haberi nasıl yaptınız diye” dedi.

“ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI BAŞLADI”

Sözlerine devam eden Büyükakın, “Katil İsrail’in soykırımını nasıl yazamadıklarına da dikkat edin. Dünya bir üçüncü dünya savaşının içine girdik. Yıkıcılığını, ne kadar yayılacağını bilmiyoruz. Bir üçüncü dünya savaşı başladı. Bu dillendiriliyor. Hiçbir muhalefet liderinin Cumhurbaşkanımızın iradesini göstermesi asla mümkün değildir. Her yerde bunu anlatın. Türkiye’yi üçüncü dünya savaşı cenderesine çekmeye çalışanlara karşı Cumhurbaşkanımız dışında bir çıkış yoktur. 15 Temmuz’un adını anmadan programlar yapıyorlar. İşi cazgırlıkla çözmeye çalışıyorlar. Size meydan bırakmayacağız. Yaptığımız işleri anlatmayı beceremiyoruz. Hiçbir şey yapmasalar da yapmış gibi gösterirler.

Çakır: Yaşadıklarımızı hatırlama mecburiyetimiz var

Talus’tan kongre öncesi birlik mesajı