Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: “İktidara çakıyorsan haklısın”

AK Parti Derince Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasında CHP’ye yüklenerek “Bunların gözünde itibar görmek istiyorsanız yapmanız tek gereken şey var iktidara çakmak. İktidara çakıyorsan haklısın” dedi.

AK Parti Derince Teşkilatı

Yerel seçim sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son olarak Derince İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kocaeli’de kaybettiği 3 ilçeden biri olan Derince’nin 97’inci Danışma Kurulu toplantısı akşam saatlerinde Yenikent Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlçe Başkanı Koray Merdan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, MKYK Sami Çakır, Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, üyesi Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“SADECE MANİPÜLASYON VAR”

Toplantıda konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın konuşmasını Derince Teşkilatını kutlayarak başladı. Büyükakın konuşmasında, “Burada istişaremizi yapmak için bir aradayız. Sayın Cumhurbaşkanımız dünyanın birçok coğrafyasında olan olaylar ile ilgili artmış bir tamponun içinde. Dışişleri Bakanımız ve Milli Savunma bakanımızı açıklamasıları var. 3. Dünya Savaşı tehdidinin arttığı bir durum var. Cumhurbaşkanımız başkanlığındaki hükümetler 22 yıldır inanılmaz işler başardılar. Hizmet anlamında hiçbir kusur ve eksik yok. Hizmet kıyaslaması yapmanın anlamı da yok. Yarış atı ile sütçü beygirini karşılaştırmak gibi olur. Hizmet anlamında bizimle yarış etme şansları yok. Sadece manipülasyon var. Bir şekilde algıyı yönetmeyi başarıyorlar. Şimdiki CHP genel Başkanı bir yerel seçim sürecinde tüm çiftçilere traktör vereceklerini söyledi. Sonrasında kendisine sorulunca güzel bir medya çalışmasıyı dedim dedi. O kadar pişkinlerdiki.

“KÜRESEL KÖTÜLÜK”

Doğru ayakkabısını giyene kadar yalan dünyayı dolaşır. Her ayda bir kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en borçlu belediyesi deniyor. Ortada bir adalet yok. Onların yandaş basın dedikleri işini yapan basına hakaretten ibaret. Biz Türkiye’nin en borçlu belediyesi değiliz. Onlar yine yalan söyleyecekler. Ana stratejileri yalan söylemek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hazineye en fazla borcu olan belediye. Öde öde bitmiyor. 2 milyar borç kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin mali yapısı en güçlü belediyedir. Küresel kötülüğün ete kemiğe bürünmüş haliler. Bunların gözünde itibar görmek istiyorsanız yapmanız tek gereken şey var iktidara çakmak. İktidara çakıyorsan haklısın. Ertesi gün doğru olmadığı anlaşılırsa yoklar. Her yere asmışlardı 128 milyar dolar nerede diyorlardı. Ne oldu? Hep böyle yapıyorlar. Koca koca gerçeklerin yanında mevzuyu unutturuyorlar.

“KUYRUKLU YALAN”

Geçen suçu net ceza almış bir belediye başkanına yönelik cezayı tartışarak orada haksızlık yapıldığını söylediler. Gerçek şu, bu adam terör örgütlerine yardım etmiş. Demlendikçe demlenmiş. Şehitlere dair endişeniz var mı? Diyarbakır annelerine karşı endişeniz var mı? Bunun demokrasi ile alakası yok. Bu propaganda rüzgarına teslim olmayın. Bir başlıyorlar yalan rüzgarına sonra sonra gelip bana soruyorlar böyle mi? Diye. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi kapanıyor bile dediler. Kocaeli’de ulaşıma dev zam yüzde 70 diye başlık attılar. Kocaeli Türkiye’de suyun en pahalı olduğu il dediler. Kuyruklu yalan. Her yere zehirli kılçıklar bırakıyorlar. Sulardan lağım kokusu geliyor diyorlar. Nerde geliyor yeri belli değil. Dikiz aynasına bakıp araba kullanmayın. Seçim bitti. Önümüzde bakacağız. Elbette hataları değerlendireceğiz. Kusur nerde var bakın. Ama birinin kusurunu aramayın.