Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın müjdeyi verdi: Cengiz Topel’den seferler başlıyor!

AK Parti Danışma kurulu toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Cengiz Topel Havalimanı’nda sivil uçuların başladığı müjdesini verdi.

AK Parti Danışma kurulu

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Kartepe ilçesinde yapıldı. AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Ataevler Kültür Merkezinde yapıldı. Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Önceki Dönem Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“MÜJDEYİ VERDİ”

Toplantıda partililere seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bugün güne hayırlı bir işle başladık. 50 yeni otobüs filomuza dahil edildi. Çalışmaya devam ediyoruz. Sabah müjde ile başladık bir müjde daha vereceğiz. Geçen gün ulaştırma bakanımızı ziyaret etmiştim. Gündeme aldığımız konulardan biri Cengiz Topel’de yapılacak seferler. Bugün Pegasus’dan haber geldi. Trabzon’a şimdilik haftada bir gün başlayacağız. Dolarsa diğer illere sayısı ve seferlerin sıklığı artar. Pegasus’un sitesinde satışları görürsünüz. 7 Eylül 2024’e kadar planlanmış. Buradan 08,25’te kalkıp 9.55’te Trabzon’da olacak. Seferlere sahip çıkın ki hem sıklığı artsın, hem de diğer illere artsın. Seferler durursa şehir adına üzülürüz. Benim çok sevindiğim bir konu oldu” dedi.

Büyükakın bombaladı! “Herkes haddini bilecek”

Ali Haydar Bulut açıklaması! “Ali Haydar beğenmedi”

Büyükakın müjdeyi verdi: Cengiz Topel’den seferler başlıyor!

Kocaman Kartepe’nin zorluklarını anlattı! “Diğer ilçelere hizmet daha kolay”

Talus: Kartepe’de muhalefetin manipülasyonu oldu