Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın, Şayir ve Yıldırım’ı alıp KADEF’e gitti

KBB Başkanı Tahir Büyükakın, bir süredir aralarında problem olduğu bilinen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ve Ağrı Dernekler aralarındaki buzları eritmek için bir araya getirdi

Bu haberin fotoğrafı yok

Yerel seçimlere kısa bir süre kala hemşeri dernekleri bir kez daha önem kazandı. Kocaeli’de yaşayan yaklaşık 62 bin Ağrılıyı temsil eden Kocaeli Ağrı Dernekleri Fedarasyonu’nun Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile arasının açık olduğu biliniyordu. Geçtiğimiz yıl aralık ayında Dilovası’nda yapılan STK toplantsısına Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF)davet edimemişti. 

“SÜPER İKİLİ ŞEN ORTAKLAR”

Ağrılıların tepki gösterdiği durum sonrası açıkama yapan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetimi Hamza Şayir ve İlhan Yıldırım hedef almıştı. İkiliye “Süper ikili şen ortaklar” ifadelerinin yer aldığı bir basın açıklaması yayınlayan KADEF yönetimi yaptığı açıklamada, “Dilovası belediye başkanlığını yapan Sn.Hamza Şayir parti rozetini hala çıkarmamıştır. Dilovası AK parti ilçe başkanı Sn.İlhan Yıldırım ile birlikte bir uyum içerisinde bizlere ve Federasyonumuza aklı sıra ambargo uygulamaya çalışıyorlar. 

“MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATILMAZ”

Özellikle Ağrı Derneklerimizin başkanları ve yönetim kurulu arkadaşlarımız arasında nifak tohumları ekerek bizleri bir birimize düşürme çabaları da sonuç vermektedir.  Bu parti iki kişinin tekelinde olmamalı. Müslüman köyünde salyangoz satılmaz süper ikili şen ortaklar. İçten içe ilinizin lobi çalışmasını yapıp biriniz vekil biriniz tekrar belediye başkanı olma hayalleri kuruyorsunuz tutmaz” ifadelerini kullanmıştı. 

FEDERASYONA GİTTİLER

Başkanlar ile federasyon arasında tansiyonun yükselmesinin üzerinden 9 ay geçtikten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Hamza Şayir ve İlhan Yıldırım’ı da alarak KADEF merkezine gitti. Şayir ve Yıldırım’ı sağ tarafın Yıldırım ve yönetimini de sol tarafına alan Büyükakın, birlik pozu verdi. Ziyaret Dilovası Belediyesi’nin resmi hesabından, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanımız Hamza Şayir ile birlikte, KADEF Başkanı sn. Ömer Yıldırım ve Yönetimine ziyarette bulunuldu” sözleri ile paylaşıldı.