Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın ve Işık birlikte kahve içti

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Kardeşlik ve Dayanışma Gecesi önceki gün gerçekleştirildi

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Kardeşlik

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Kardeşlik ve Dayanışma Gecesi geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Bu önemli organizasyona kentin önemli siyasi figürleri de katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt  ile Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da programa katılan isimler arasındaydı.

KALABALIK MASA

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Eski Başkan Yardımcısı Fikri Işık, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Körfez Ticareti Odası Başkanı Recep Türköz, Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Kenan Öğe, Derince’de bulunan işletmesini Hasan Yalçın’ın yaptığı, son dönemde ilçenin öne çıkan kafelerinden bir olan Rog Kafe’de birlikte kahve içti.

FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Milletvekilliği görevinin sonlanmasının ardından kentte daha aktif bir görüntü çizen, son dönemde ismi Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için de dillendirilen Fikri Işık ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da programın ardından karşılıklı oturarak sohbet etti. O anlar fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirildi.