Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’dan Aydal’a: “Terbiyesiz, nereli olduğu belli değil”

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Amerika’ya kaçacak diyen YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’a tepki gösteren KBB Başkanı Tahir Büyükakın Aydal için, “Terbiyesiz, nereli olduğu belli değil” ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan için Amerika’ya

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Körfez ilçesinde yapıldı. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı 103. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yapıldı. Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk, Önceki Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

DOĞAN AYDAL’A SERT TEPKİ

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Filistin’de yaşanan soykırımı ve 15 Temmuz olaylarını hatırlatarak başlayan Büyükakın, “Körfez ilçesi sınırları içindeydim. Tam ezan vaktiydi. Haberler geçmeye başlamıştı. Ne oluyor terör eylemimi var diye sandık. Aklımıza önce PKK eylemi geldi. Çok geçmeden kalkışma olduğunu öğrendik. Herkes kalkışmayı durdurmak için harekete geçti. Birileri dedi ki Recep Tayyip Erdoğan kaçacak. O diyenlerin hepsi şimdi köşe bucak kaçıyor. Onları inlerine kadar kovalayacağız. Bazıları yeterince akıllanmamış olacak ki hala konuşuyor. Geçen seçimlerde Belediyemize aday gösterilen Yeniden Refah Partisi adayı olan zat sayın Cumhurbaşkanımızın Amerika’ya gideceğini söylemiş. Daha önce diyenlerin hepsi Amerika’da.

“TERBİYESİZLİK ETTİĞİ İÇİN KINIYORUM”

Kendisi rezervasyonu yaptı. Hoş kendisinin nereli olduğu da belli değil. Biz bu yola kefenimizi giyip çıktık. Biz İsrail’de doğum günü partisi yapanlardan değiliz. Hadsizlik ve terbiyesizlik ettiği için kendisini şiddetle kınıyorum. Haddini bilmeye davet ediyorum. İnsan lafı bir söyleyecekse 40 düşünecek. Uzaktan kumanda ile kendi iplerini elinden tutanların söylettikleri ile gündemi karıştırmak için zamanında nereye gittiğini hatırlasın. Zaman zaman benzer açıklamalar yapıyorlar. Yumuşak Başlıysak sanmayın ki uysal koyunuz. Yeri geldiğinde aslan gibi kükreriz.

“ÖNCE İKİ TAŞI ÜST ÜSTE KOYSUNLAR”

Darbe karşısında alkış tutanlar bize demokrasi dersi vermeye kalkmasın hele hele belediyecilik öğrenmeye yeltenmesin. İki taşı üst üste koysunlar. Hiç değilse yola taş koymasınlar. Bir yerdeki küçük kusuru büyütmek dışında faydaları olduğunu görmedim. Deprem zamanında da gördük. Genel Başkanlarını götürecekleri yer olmadığı için KBB’nin çadır kentini ziyaret ettiler. Onlar sadece konuşur. Belediyecilik yapmaz. Arada sıra çeşmelere musluk takıyorlar. Zaman zaman yaptıkları eleştiriler hoşumuza gidiyor. Bizim yaptıklarımız ile övünürler” dedi.