Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’dan sanayicilere; Yaklaşımınızı beğenmiyorum

Sanayiciler konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, liman genişleme talebi olan Sanayiciler sitem ederek “Bu yaklaşımınız hoşuma gitmiyor” dedi

Sanayiciler konuğu olan Büyükşehir

Kocaeli Sanayi Odası’nın Ekim ayı meclis toplantısı, bugün oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul başkanlığında düzenlenen toplantının konuğu ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın oldu. Başkan Büyükakın konuşmasında sanayicilerin liman ve gelişme taleplerine sitem etti.

“DENİZİ DOLDURMAK ZORUNDA MIYIZ?”

Büyükakın konuşmasında, “Bu limanları nereye kadar doldurmaya devam edeceğiz. Ben limanların böyle devam etmesini doğru bulan bir insan değilim. Gemilerin tonajı büyüyor bana gelip bu gemilerin yanaşması lazım diyorsunuz. Limanı büyütelim diyorsunuz. Bunun bir stratejisinin olması gerekiyor. Buraya gelen bir bakana elimizde ki notlarla anlatsak olmaz mı? Denizi doldurmak zorunda mıyız? Lazım olduğunda dolduralım. Bu şehirde yaşıyoruz aynı zamanda. Böyle giderse diğer tarafta Marmara denizi ölecek. Bu yaklaşım benim hoşuma gitmeyen bir yaklaşım. Başka bir yol mümkün. Bu şehrin geleceğini birlikte dert edinelim” dedi.