Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’dan teşkilata moral! “Sakın üzülmeyin, mazlum olmayın”

AK Parti Kocaeli teşkilat iftarında konuşan KBB Başkanı Tahir Büyükakın, “Sakın üzülmeyin, sakın gevşemeyin, sakın mazlum olmayın” sözleri ile teşkilata moral verdi.

AK Parti Kocaeli teşkilat

AK Parti Kocaeli teşkilatları geleneksel hale getirilen teşkilat iftarında bir araya geldi. Yerel seçimden bir hafta sonra Kocaeli Kongre Merkezinde yapılan teşkilat iftarında parti emekçileri hasret giderdi. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ev sahipliğinde yapılan iftara Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanlığı etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MKYK üyesi İlyas Şeker, Belediye Başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan, Mehmet Ellibeş, Mahmut Civelek, parti emekçileri katıldı.

“SADECE 3 BELEDİYE KAZANDILAR”

İftar sonrası ilk konuşmayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Büyükakın, “Size marmara bölgesinin en başarılı teşkilatısınız. Sizler türkiye’nin en önde gelen teşkilatlarından birisiniz. Allah’a sizin gibi teşkilat nasip ettiğin için sonsuz kez hamd olsun. Gece gündüz demeden çalıştığınız için Allah sizden razı olsun. Teşkilatımızın başarısı öyle bir başarı ki muhalefet 3 belediye aldığına sevindi. 9 belediye ve 1 Büyükşehir kaybettiklerine bakmadılar.

“GÖNLÜNÜ KAYBETTİĞİMİZ HEMŞİRELERİN GÖNLÜNÜ KAZANACAĞIZ”

Sakin ola karamsarlığa kapılmayın üzülmeyin, gevşemeyin. Biz yine başaracağız. Bundan yana şüpheniz olmasın. Gerçek belediyecilik farkı ortaya çıkacak. Bir yere kadar insanların gözünü boyayabilirsiniz. Otobüsler çalışmadığında, çöpler toplanmadığında insanlar bunun sorusunu sormaya başlarlar. Belediyecilikte hizmet vardır. Aynı zamanda gönüllere girmeliyiz. Eksiklerimiz, kusurlarımızı, milletin ne mesaj verdiğini analiz edeceğiz. İlçe ilçe, sandık sandık analiz yapacağız. Gönlünü kaybettiğimiz hemşerilerimizin gönlünü kazanmak için çalışacağız.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gevşemek, yılmak yok, bıkkınlık yok. Bu teşkilatlar her zaman çalıştı. Bundan sonra da tüm Türkiye’deki teşkilatların moral kaynağı Kocaeli teşkilatı olacak. Tüm Türkiye’nin gözü bizim üzerimize. Biz kendimize güveniyoruz. Ne yaptığımızı biliyoruz. Teşkilatçılığı biliyoruz. Sadece sakalımızı kestiler kesilen sakal daha gür çıkar. Bahane üzerine bahane üretenler bir müddet sonra lafla geminin yürümeyeceğini görecekler. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Onlar bize laf söylemeye devam edeceğiz. Bizim dikili ağacımız, yaptığımız işlerimiz var. Biz çalışırız onlar konuşurlar. Sadece ve sadece yaptıklarımızı eleştirirler.

“YARIN ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ”

Hani teleferik ne oldu derler yaparız sonra bunlar vizyonsuz derler. Neyin ne olduğunu vatandaşımız görecektir. Sakın üzülmeyin, sakın gevşemeyin, sakın mazlum olmayın. Biz gerçek hakikat olan millete hizmet etmenin başarılı olacağını biliyoruz. Yine başaracağız. Bugünden tezi yok hemen yarın çalışmaya başlıyoruz. Sadece Kocaeli’de değil tüm Türkiye’de gönül belediyeciliğinin nasıl yapılacağını göreceğiz” dedi.

AK Parti’den geleneksel teşkilat iftarı! “AK Parti kazandı”

Söğüt’ten YSK değerlendirmesi! “Algı operasyonu yapıyorlar”