Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’ın adaylığı açıklandı, ilk sabah namazın İzmit’in fethinin sembolü camide kıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın adaylığı dün resmen ilan edildi. Bugünkü ilk durak ise İzmit’in fethinin sembolü, Orhan Camii oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yeni 31 Mart yerel seçimleri öncesindeki adaylığı dün resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde ilan ettiği adayların arasında Büyükakın da yer aldı. Haliç dönüşünde AK Parti il binası önündeki programın ardından seçim startı resmen verildi.

POZ VERDİLER…

Başkan Büyükakın, adaylığının açıklandığı ilk sabah soluğu İzmit’in fethinin sembolü Orhan Camiinde aldı. Hutbelerin kılıçla okunduğu Orhan Camiinde sabah namazını AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte kılan Büyükakın, Orhan Camii avlusunda kente tepeden bakan bir noktada da poz verdi.

ORHAN CAMİİNDELERDİ

Orhan Camiinde kılınan sabah namazında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, AK Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Muharrem Tutuş, İl SKM Başkanı Alper Doğan, il yöneticileri ve İzmit ilçe yöneticileri de yer aldı.

HEDEF İZMİT

Çekilen fotoğrafları AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “İzmit Orhan Camiinde sabah namazıyla güne merhaba dedik. Yapacak çok işimiz var. Tüm hemşehrilerimize iyi haftalar diliyorum” notuyla paylaştı. Büyükakın ve Talus’un verdiği fotoğraf, “Yerel seçimde en büyük hedeflerden birinin kuşkusuz İzmit’i yeniden AK Parti’ye kazandırmak” olduğu şeklinde yorumlandı.