Büyükşehir Koordinatörü Efil o olaya tepkili: Hamaset ve yalakalıkla…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Lütfi Efil, dikkat çeken bir çıkış yaptı. Efil, dün ülke gündemine oturan olayla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Büyükşehir Koordinatörü Efil o olaya tepkili: Hamaset ve yalakalıkla…

Önceki gün Afyon’da bir protokol krizi yaşandı. Afyon Valiliği tarafından Kocatepe’de düzenlenen programda, CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a protokolde plastik sandalye verildi. Bunun üzerine programda kriz çıktı. Konu ülke gündemine taşındı. Afyon Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ise sosyal medya üzerinden eleştirildi.

EN BÜYÜK ZARAR CUMHURBAŞKANINA

Yaşanan bu hadiseye kayıtsız kalmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlerinden Lütfi Efil, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir analizde bulundu. “Hamaset ve yalakalık duygularıyla” hareket etmenin en büyük zararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiğini hatırlatan Lütfi Efil açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

UCUZ DAVRANIŞLAR

“Bu işgüzarlık kime zarar veriyor?.. Elbette sn Cumhurbaşkanımıza.. Afyon'un CHP'li belediye başkanına protokol üyelerinden farklı olarak plastik sandalye veriliyor.. Oysa başkan protokolde üçüncü sırada.. Burada kişi değil makamın temsili esastır.. Bu ucuz davranışlar kimseye fayda sağlamaz..

KASITLI MİZANSENLERİN PİYONU OLUYORLAR

Twitter’da ve sosyal medyada propaganda fırsatı verilmiş olur sadece ve öyle de oluyor.. Cumhurbaşkanımızın asla onay vermeyeceği bu davranışları hamaset ve yalakalık duygusuyla yapan uygulayıcılar, belki de kasıtlı mizansenlerin piyonu oluyorlar..”

Kaynak: Murathan Birinci