Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir meclisinde İZAYDAŞ’ın insan sağlığına zararları araştırılması istendi

KBB Meclis toplantısında İZAYDAŞ’ın faaliyetlerinin bağımsız bir kuruluş tarafından denetlenmesi ve insan sağlığına zararlarının araştırılması istendi.

KBB Meclis toplantısında İZAYDAŞ’ın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı. Toplam 144 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına Meclis Başkan Vekili Berna Abiş Başkanlık yaptı.

İZAYDAŞ ÖNERGESİ

Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülmesi öncesi başkanlık divanına soru önergeleri sunuldu. CHP grubu tarafından sunulan önergede Kapasitesi dolan İzaydaş’ın Alikahya bölgesine yaydığı koku soruldu. Vatandaşların kötü kokudan yemek bile yiyemediği ifade edilen önergede bugüne kadar kalıcı bir çözüm bulunmadığı vurgulandı. İnsan sağlığının bu konudan etkilenip etkilenmediğinin sorulduğu önergede İZAYDAŞ’ın bağımsız bir kurum tarafından denetlenmesi talep edildi.

TELEFERİĞİ KAÇ KİŞİ KULLANIYOR?

CHP grubu tarafından sunulan bir başka önergede ise Kartepe Teleferik hattı soruldu. Teleferik projesinin ruhsatının hangi ve teknik onayının hangi firma tarafından yapıldığı soruldu. Önergede aynı zamanda kaç kişinin ücretsiz taşındığı ve ücretli olduktan sonra kaç vatandaşın teleferiği kullandığı, Periyodik bakımının ne sıklıkla yapıldığı soruları da soruldu.