Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehirde imar artışı görüşülecek

Büyükşehir Meclisinde, tarım alanlarının konut alanına çevrilmesi hakkında görüşme gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Meclisinde, tarım alanlarının

Darıca’da 46 hektar tarım arazisinin konut alanına dönüştürülmesi bugün Büyükşehir Meclisinde görüşülecek. CHP’li meclis üyesi Özgür Çelik, Darıca Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Piri Reis Mahallesi’nde 46 hektar tarım alanının imara açılması konusuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Piri Reis Mahallesi ile alakalı Büyükşehir’de bir çalışma yapılıyor. Buradaki 46 hektar alanın tarım alanından çıkarılıp imara açılmasına dair bir çalışma var”

“BUNUN DARICA’YA BİR KATKISI YOK”

“Bu konuda ısrarla şunu söylüyoruz: Darıca’nın kent olarak zaten yoğunlaştığı bir noktada buna dair birçok kez itirazlarımızı yaptık. Bunun Darıca’ya bir katkı sağlamayacağını, trafik yoğunluğunu arttıracağını söylüyoruz Darıca’da daha fazla imar artışı istemiyoruz. CHP grubu olarak bunun her zaman karşısında olacağımızı söylemek istiyoruz” dedi.

“GEÇTİĞİMİZ HAFTA BANA DA GELDİLER”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmasında, “Bu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bir uygulama. Geçtiğimiz hafta bana da geldiler, çalışmayı gösterdiler. Ben de yüzde 40 kesinlikle kente, geleceğe dair büyük bir ihanet olacağı kanaatindeyim. Oradan alacağımız vergilerle biz belki bugünü kurtarabiliriz. Ama gelecekle alakalı sıkıntılı bir süreci bırakabiliriz. Ben de sizin kadar karşı çıkacağım” dedi.