Büyükşehir'deki o müdür görevi bıraktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde bir müdür, görevinden ayrıldı. Detaylar henüz açıklanmazken, boşalan pozisyon için atama süreci başladı.

Büyükşehir'deki o müdür görevi bıraktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nda son zamanlarda bir dizi görev değişikliği yaşanıyor. Üç hafta önce Şehir Tiyatroları Şube Müdürü Lokman Ceyhan, kendi isteğiyle görevinden ayrıldı. Bu ayrılığın ardından bu hafta içinde bir başka müdür daha görevinden ayrıldı.

GÖREVİ BIRAKTI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda uzun süre Gençlik Eğitimi Şube Müdürü olarak görev yapan Cumhur Kadıoğlu, Ali Yeşildal'ın daire başkanlığına gelmesiyle Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü olarak atanmıştı. Ancak, bu değişiklikten yaklaşık 4 ay sonra Kadıoğlu, görevini bıraktı.

DİZDAR VEKALET VERECEK

Kadıoğlu'nun izne çıkması ve yeni görev yerinin henüz netleşmemesi nedeniyle boşalan müdürlük pozisyonuna, bir süreliğine Fatih Dizdar vekâlet edecek. Yaşanan bu görev değişiklikleri şehirdeki kültür ve sosyal işler alanında bir dizi yenilikle birlikte geliyor. Görev değişikliklerinin detayları ve nedenleri henüz resmi olarak açıklanmış değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ