Büyükşehir’e sel tepkisi! “Biz olsak vurmak için elinizden geleni yapardınız”

Kocaeli’de meydana gelen sağanak yağış sonrası birçok yerde yaşanan su baskını manzaralarına tepki gösteren CHP’li meclis üyesi Devrim Bal, “Biz olsaydık havada, karada, denizde, basında, sosyal medyada, her zaman ve her yerde bizleri yerden yere vurmak için ellerinden geleni yapan birileri olacaktı” ifadelerini kullandı

Büyükşehir’e sel tepkisi! “Biz olsak vurmak için elinizden geleni yapardınız”

İzmit'te sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur nedeniyle birçok yerde su baskınları yaşandı. Bekiredere Mahallesi Kuşak Sokak üzerindeki dere yatağına yapılan su kanallarının taşması ile gelen sel suları, Turan Güneş Caddesinden tramvay çalışmalarının devam ettiği Adnan Menderes Bulvarına aktı. Hayatı olumsuz etkileyen sel suları esnafları ve araçları zor durumda bıraktı.

“TOPRAĞA GÖMMÜŞLER”

İzmit başta olmak üzere kentin çeşitli noktalarında meydana gelen su baskınları nedeni ile İzmit Belediye Meclis Üyesi CHP meclis üyesi Devrim Bal, altyapıdan sorumlu olan Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi. “Toprağın altına milyonlarca lira gömdük” sloganı üzerinde Büyükşehir Belediyesine yüklenen Devrim Bal, “Bir konuda gerçekten dürüst davrandılar. Sözde iyileştirdikleri Alt yapı işleri için "Milyon dolarları toprağa gömdük " demişlerdi. Gerçekten de halkın milyonlarca lirasını yatırıma harcamamış, toprağa gömmüşler” ifadelerini kullandı.

“BİZİ YERDEN YERE VURULARDI”

Bal, bir başka paylaşımında ise, “Şu an Büyükşehir Belediyesi'ni biz yönetiyor olsaydık, Bu projeyi biz yapıyor olsaydık; havada, karada, denizde, basında, sosyal medyada, her zaman ve her yerde bizleri yerden yere vurmak için ellerinden geleni yapan birileri olacaktı. Halbuki bu kenti 20 yıldır aynı zihniyet yönetiyor ve günün sonunda "Alt yapı işleri için Milyonları toprağa gömdük" dediler. Söyleyeceklerim bu kadar” ifadelerini kullandı.