Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir’in Semicenk konserine tepki! “Metçiler ve hapçılar için yapılan konser”

KBB tarafından dün Karamürsel’de organize edilen Semicenk konserine tepki gösteren İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, “Bu metciler ve hapçılar için yaptınız konser için teşekkür ederim” dedi

KBB tarafından dün Karamürsel’de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca ilçelerde devam edecek Yaz Neşesi etkinliklerinin açılışını düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutlayan Karamürsel ilçesinden başlattı. Kurtuluş etkinlikleri kapsamında dün akşam Semicenk, Karamürsel Kordon sahilinde hayranlarıyla buluştu. Yüzlerce kişinin katıldığı konser sonrası gençler arasında kavga çıktı. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı konserin sonrası gençler arasında çıkan kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. 

 

“HAPÇILAR VE MÜLTECİLER”

Olaylı sonlanan konsere İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy tepki gösterdi. Karamürsel halkının konsere katılmadığını ifade eden Kılınçsoy konserin hapçılar ve mülteciler için yapıldığını ifade etti. Kılınçsoy açıklamasında, “Karamürsel konserlerini hapçılar ve mülteciler için yapan yerel yönetimlere teşekkür ederim Karamürsel’de gelen aile sayısı % 10.  Yazıklar olsun çok farklı aktiviteler yapılırdı ve Karamürsel halkı ve esnafı kazanırdı. Bu metciler ve hapçılar için yaptınız konser için teşekkür ederim” dedi.