Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cadde esnafından Fatma Hürriyet’e altyapı teşekkürü

Son yağışlarda İzmit Fethiye ve İstiklal Caddelerinde olumsuz bir durum yaşanmaması üzerine bölge esnafı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti

Son yağışlarda İzmit Fethiye

İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenleme projesinde kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu yenileme işlemlerini de yapmıştı. İzmit Belediyesi tarafından kısa sürede tamamlanan projenin ardından bugün etkili olan yağışa rağmen  Fethiye Caddesi ve yan yollarında hiçbir yoğun yağışta su taşkını meydana gelmedi. 

YOĞUN YAĞIŞ OLMASINA RAĞMEN SULAR TAŞMADI

İzmit Belediyesinin hem alt yapı hem de üst yapısını yenilediği Fethiye Caddesi ve bağlantı yollarında su baskını yaşanmadı. İstiklal Caddesi esnaflarından Serkan Gezer de sosyal medya üzerinden bu konuya değinerek, “Fethiye ve İstiklal Caddesi’nin alt yapı ve üst yapısının tamamlanması ile yoğun yağışlar olmasına rağmen hiçbir şekilde su basmaması ve herhangi bir zarar olmaması neticesinde başta İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet Hanım’a ve ekip arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.