Çağan Irmak Yaratılan Dizi Fragmanı İzle: Yaratılan Dizi Konusu, Netflix Yaratılan Oyuncuları

En sevilen filmlerin yaratıcısı Çağan Irmak bu kez Yaratılan dizisi ile gündeme geldi. Yaşatmak isterken, içindeki canavarı uyandırdın Ziya'nın hikayesi için geri sayıma geçildi. Osmanlı’nın son dönemlerinde geçen bu destansı hikayede, dahilik ve delilik arasındaki bir hekimle tanışan hırslı bir tıp talebesi, yasaklı ve çok riskli bir deneye kalkıştı ve olanlar oldu. Çağan Irmak Yaratılan dizisi Netflix’te..

Ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak'ın yeni dizisi için geri sayıma geçildi. Unutulmaz filmlerin ardından yeni dizi projesi ile ekranlarda yer alacak olan Çağan Irmak Yaratılan beklenmeye başladı. Dijital içerik platformu Netflix'te yayınlanacak Çağan Irmak Yaratılan dizisi kadrosu ve konusu merak edildi. Dizinin hem senaryosunu yazan hem de yönetmenliğini yapan Çağan Irmak Yaratılan dizisinde merak edilen detaylar ortaya çıktı. Yaşatmak isterken, içindeki canavarı uyandırdın Ziya'nın hikayesini bekleyen seyirciler Yaratılan dizi ne zaman araştırdı. İşte merakla beklenen Çağan Irmak Yaratılan dizi tarihi..

ÇAĞAN IRMAK YARATILAN DİZİ KONUSU

Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır. 8 bölümden oluşacak Netflix Yaratılan dizisi 20 Ekim Cuma günü platformda yer alacak.

Çağan Irmak Yaratılan Dizi Fragmanı İzle: Yaratılan Dizi Konusu, Netflix Yaratılan Oyuncuları - Resim : 1

NETFLIX YARATILAN OYUNCULARI

Taner Ölmez

Erkan Kolçak Köstendil

Engin Benli

Devrim Yakut

Durul Bazan

Bülent Şakrak

Macit Koper

Şifanur Gül

Sema Çeyrekbaşı

Şehsuvar Aktaş

Ekremcan Arslandağ

Ümmü Putgül

Şennur Nogaylar

Çağan Irmak Yaratılan Dizi Fragmanı İzle: Yaratılan Dizi Konusu, Netflix Yaratılan Oyuncuları - Resim : 2

ÇAĞAN IRMAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Türk film yönetmeni, yapımcı ve senarist Çağan Irmak, 1970 yılında İzmir'de doğdu. Türk sinemasının popüler yönetmenlerinden biri olan Çağan Irmak, duygusal filmleri ve karakter derinliği olan hikayeleriyle tanınır. Genellikle aile bağları, dostluk, geçmişle yüzleşme gibi temaları işler. Çağan Irmak film ve dizileri, Türk sinema ve televizyon tarihinde derin izler bırakmıştır. Genellikle duygusal derinliği olan karakterleri ve dokunaklı hikayeleriyle seyircinin gönlünde özel bir yer edinmiştir. Çağan Irmak'ın bazı önemli filmleri arasında şunlar yer alır;

"Babam ve Oğlum" (2005): Bu film, bir babayla oğlu arasındaki ilişki üzerine kuruludur. Filmin ana teması, baba-oğul arasındaki duygusal bağ, anılar ve geçmişle hesaplaşmadır. Filmde, baş karakterin babasıyla yaşadığı sorunları ve kendi oğluyla kurmaya çalıştığı ilişkiyı anlatılmaktadır.

"Ulak" (2007): Sıradan bir köyde yaşayan bir ulak olan Mamo'nun hikayesini anlatır.

"Dedemin İnsanları" (2011): Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan bu filmde, 1960'ların Türkiye'sinde, bir ailenin yaşamını ve geçmişle yüzleşmelerini konu alır.

"Unutursam Fısılda" (2014): 70'lerin rock müziği atmosferinde, iki kız kardeşin hikayesi ve aşkları üzerine kurulu bir hikayeyi anlatır.

Çağan Irmak, ayrıca "Bir Bulut Olsam", "Çemberimde Gül Oya" gibi başarılı televizyon dizilerine de imza atmıştır.

ÇAĞAN IRMAK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN