Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çağdaş Eralp Demirdir: Yarış gençler arasında olmadı

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları kongresinde konuşan Gençlik Kolları Başkan Adayı Çağdaş Eralp Demirdir seçimin sadece gençler arasında geçmediğini ifade ederek, “Gençlik Kolları seçimlerimize müdahale etmeye çalışan büyüklerim, ellerinden telefonu düşürmeyen yöneticilerimiz, O mahalle senin bu mahalle benim seferber oldunuz. Gençlik kollarının ne kadar önemli olduğunu hissettirdiniz” dedi.

CHP İzmit İlçe Gençlik

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olağan kongresi bugün öğle saatlerinde yapıldı. Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Lokalinde yapılan kongrede mevcut başkan Burak Akbulut yeniden aday olmadı. Çift listeli yapılan kongrede Oğuzhan Baştürk Baştürk ve Çağdaş Eralp Demirdir yarıştı. 691 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongreye İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Caner Arduç, Gençlik Kolları İl Başkanı Zeki Karakadılar ve partili gençler katıldı.

“KİMSENİN ADAYI DEĞİLDİM”

Kongrede ilk aday konuşmasını Çağdaş Eralp Demirdir gerçekleştirdi. Kimsenin adayı olmadığını ifade eden Demirdir, “Partimizi iktidarı yapma hedefinden vazgeçemediğimiz gençlik kolları örgütümüz burada. Diğer partilerde olduğu gibi tek bir kişinin ağzından çıkan başkanlardan değil gençliğin iradesi ile seçilmiş başkan olacağız. Partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için çalışacağız. Öncelikli ve tek derdimiz bu zalim iktidardan ülkeyi kurtarmak. Göreve gelir gelmez genç üye sayımızı genel üye sayımızın en az yüzde 15’ine çıkaracağız. Sivil toplumda gençliğin sesi olup her alanda dayanışmayı büyüteceğiz. İktidar kanatlar belediyelerine elinde. Belediyelerimizin hizmetlerini duyurmak için çalışmalar yapacağız.

“GENÇLER ARASINDA BİR YARIŞ OLMALIYDI”

Babadan oğula siyaset dönemi sonlanacak. Partinin her kademede arkasında duracağız. Her nabza göre şervet vermek yakışmaz. Tutarlı olacağız, güven vereceğiz ve hesap soracağız. Örgütümüze hesap verecek yolumuzu aydınlatacağız. Gençlik Kollarımızı partimize yönetici yetiştirecek bir okula dönüştüreceğiz. Gençlik Kolları seçimlerimize müdahale etmeye çalışan büyüklerim, ellerinden telefonu düşürmeyen yöneticilerimiz, O mahalle senin bu mahalle benim seferber oldunuz. Gençlik kollarının ne kadar önemli olduğunu hissettirdiniz. Bu seçim gençler arasında bir yarış olmalıydı. Öyle olmadığını gördünüz. Önemli olan bu gençliğin sizilerin yenecek olmasıdır. Yarın itibari ile gençleri siyasetin merkezinde göreceğimiz bir düzen oluşturacağız” dedi.

ÇAĞDAŞ ERALP DEMİRDİR’İN LİSTESİ
Serkan Altun
İmran Demirer
Tugay Doyraner
Rukiye Durmuş
Anıl Gündüz
Ece Kaya
Tugay Kuyumcu
Hüseyin Meşe
Nilsu Oruç
Melisa Özcan
Serhat Yılmaz
Yiğit Uygun

Genç CHP’liler başkanını seçiyor