Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çağla Şıkel Evlilik Cevabı: Nail Gönenli Kimdir? Avukat Nail Gönenli Yaş

Emre Altuğ ile 7 yıl süren evliliğini noktalayan Çağla Şıkel evlilik orucunu bozdu. Boşandıktan sekiz yıl sonra Avukat Nail Gönenli ile mutluluğu yakalayan ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel evlilik açıklaması geldi. Peki, Çağla Şıkel sevgilisi Nail Gönenli kimdir? Yaşı kaç? İşte yanıtı..

Emre Altuğ ile 7

Çağla Şıkel Evlilik Cevabı: Nail Gönenli Kimdir? Avukat Nail Gönenli Yaş

Magazin dünyasın en çok konuşulan isimlerinden eski manken ve sunucu Çağla Şıkel aşk orucunu bozdu. Özel hayatı hakkında çok konuşmayan ünlü isim Emre Altuğ’un ardından 8 yıl sonra aşka geldi. Kuzey ve Uzay isimli iki oğlu olan Çağla Şıkel boşanmanın üzerinden 8 yıl geçtikten sonra gönlünün kapılarını Nail Gönenli’ye araladı. Evlilik açıklaması az önce geldi. Peki, Avukat Nail Gönenli yaş kaç? İşte detaylar..

ÇAĞLA ŞIKEL NAİL GÖNENLİ

Avukat Nail Gönenli ile 10 aydır mutlu bir birliktelik yaşadığını söyleyen Çağla Şıkel, “Nail bir insan. Ben de uzun zamandır yalnız olmayı tercih ediyordum, bunu kırdı” dedi. Magazin gündeminde yer alan eski eşi Emre Altuğ’un bu ilişkiye sıcak bakmadığı haberlerini yalanlayan ünlü manken evlilik iddialarına ise, “Çocuğu olmayan düşünsün. Çocuk yapmamış olan insanlar kesinlikle evlenmeli, aile kurmalı. Hayatımda onun ötesine geçebilen bir duygu yaşarsam söylerim ama bu zamana kadar yaşamadım. Benim çocuklarım olduğu için gündemimde, aklımda hayalimde böyle bir şey yok” dedi. 

NAİL GÖNENLİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Saint Benoit Lisesi’nde okuyan Nail Gönenli ünlü bir avukat. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş yaşamına 2005 yılında başladı. 2018 yılında Gönenli&Partners’ı kurdu. İngilizce ve Fransızca bilen Nail Gönenli bir dönem ünlü psikolog Zeynep Selvili ile birlikte oldu. 

Geçtiğimiz dönemde aynı dizide oynadığı rol arkadaşı Elit İşcan’a cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla Anadolu 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan oyuncu Efecan Şenolsun’un avukatlığını yapan Nail Gönenli duruşmada yaptığı savunma ile tepki çekmişti. Susma Bitsin platformu tarafından yapılan açıklamada, Nail Gönenli’nin sözleri şöyle aktarılmıştı: “Af buyrun sevişme sahnelerinde oynuyor, oynadıkları filmlere bakın, geçenlerde banyo sahnesi vardı, avukatlıkta örneğin bir bayan meslektaşım kucağıma oturmaz ama bu sektörde bunlar çok normal.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor