Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çakır: Yaşadıklarımızı hatırlama mecburiyetimiz var

AK Parti danışma kurulu toplantısında konuşan Kocaeli Milletvekil Sami Çakır, yaklaşık çeyrek asırı geride bıraktıklarını ifade ederek, “22 Senede yaşadıklarımızı hatırlama mecburiyetimiz var” dedi.

AK Parti danışma kurulu

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Gölcük ilçesinde yapıldı. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Değirmendere Kültür Merkezinde yapıldı. Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Önceki Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“UÇAK İNMEYEN YERE HAVALİMANI YAPIYORSUNUZ DİYORLARDI”

Toplantıda partililere seslenen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Bir çeyrek asırdan bahsediyoruz. Bugün karşı çıkılan hizmetle ile ilgili konuşmak istiyorum. Keban barajı yapılırken kurbağalara gölet mi yapıyorsunuz diyenler vardı. Uçak inmeyen yere havalimanı yapıyorsunuz diyenler vardı. Vatan caddesine uçak mı indireceksiniz diyenler vardı. BU ülkenin kardeşliği uğruna mücadele veren bir liderle bugüne kadar geldik. Yarın da bu liderle yürüyeceğiz. Bir liderimiz var, arkasında siz olmazsanız onun bir yere gitme ihtimalinin olmayacağını bilmemiz lazım.

“DÜNYA KARMAKARIŞIK”

Üçüncü Dünya savaşından bahsedildi az önce. Dünya karmakarışık. Dünyanın gördüğü engellemeye çalıştığı süreçleri görüyoruz. Haber ajansları bir önceki seçimlerde Tayyip Erdoğan’a iyi hakaret edecek muhabir arıyordu. Susalım mı? Konuşmayalım mı? 1 Hafta önce 15 Temmuz’u kutladık. 15 Temmuz’a nasıl geldik. Sadece 15 Temmuz günü olarak mı bakacağız. 22 Senede yaşadıklarımızı hatırlama mecburiyetimiz var. Siyasetin içinde sıkıntılar vardır, olmaya da devam edecektir. Üstlendiğimiz davanın ciddi sorumluluğu ve yükü var. Haktan ve hakikatten baktığımız sürece hak bizden yana olacak. Aramıza fitne fesat girmemesi için ne gerekiyorsa, nerde olmak gerekiyorsa orada olmak zorundayız. İktidar olarak bir çeyrek asır tamamlayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Büyükakın duyurdu! “Üçüncü Dünya Savaşı başladı”

Talus’tan kongre öncesi birlik mesajı