Çakırözer; “İlçelerde çoğunluğu elde etmek istiyoruz”

CHP İl Başkanlığında yerel seçim sürecine dair açıklamalarda bulunan Eskişehir Milletvekili Utku Çakıröz, “İlçelerde çoğunluğu elde etmek istiyoruz” dedi.

Çakırözer; “İlçelerde çoğunluğu elde etmek istiyoruz”

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim süreci için ilimizde görevlendirilen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer CHP İl başkanlığına gelerek basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında partililer de hazır bulundu.

“BU UMUDUN CHP’DE OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ”

Programda konuşan Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Kocaeli’de CHP’nin başarılarına yenilerini eklemek istiyoruz. İlçelerde de çoğunluğu elde etmek hedefimiz. Örgütümüz ve ona hizmet eden yol arkadaşlarımız bize yol gösterecek. Bir önceki seçime göre 3 katı bulan adaylık başvuruları çok kıymetli. Bu da yeniden umudun CHP’de olduğunu göstermektedir.

“MECLİSTE BİR TORBA YASASI VAR”

Aday adayı olan tüm arkadaşlarımız aday olarak belirlenen arkadaşların etrafında şekillenecek. Başarılı belediyecilik anlayışını Kocaeli’ye yayma fırsatını bulacağız. Eskişehir’in selamını getirdim. Onlar da sabırsızlıkla Kocaeli’nin sosyal belediyecilikle buluşmasını bekliyor. Meclis’ten geldik. Meclis’te bir torba yasa var. Kocaeli’de üreten yüz binlerce işçiye avantaj sağlayacak bir tek madde yok.

“İNSANLAR BÜYÜKŞEHİR’DE YAŞAYAMIYOR”

Sanayicilerin üretimini kolaylaştıracak bir madde yok. Yurt dışından kaynak gelsin yeter analayışı var. Kur korumalı mevduata parasını yatıran ve dolarına dolar katanlara daha fazla imtiyaz var. Üreten kesimi dışlayan anlayıştan Kocaeli’nin de rahatsız olduğunu düşünüyorum. İnsanlar kira fiyatlarından dolayı büyükşehirlerde yaşayamaz hale geldi.

“BU VİCDANSIZLIĞA KARŞIYIZ”

Bu torba yasada BDDK yöneticilerine imtiyaz var. AK Parti’nin çarpık yönetim anlayışı bu. İktidara BDDK’ya sağlanan imtiyazına karşı çıktık. Bu vicdansızlığa karşıyız. Böylesine bir haksızlığa sonuna kadar karşı duracağız. Bu torbaya direnişimizi ortaya koyacağız. Bu torbada ranta olanak sağlamak var. Bu torbada emekçiye, memura, emekliye pay yok” dedi.

Çakırözer; “İlçelerde çoğunluğu elde etmek istiyoruz” - Resim : 1