Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çalık söz verdi! “Kişisel nedenle kimseyi işten çıkarmayacağız”

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, “Alın teriyle çalışan, emek harcayan belediye personelini, hiçbir kişisel sebepten ötürü işten çıkarmayacağız. Tam tersine, çalışan belediye personeline hak ettikleri değeri vereceğiz. Kimseyle ekmeğiyle oynamayacağız” dedi.

CHP Karamürsel Belediye Başkan

Çalık, kendisine yönelik “Birçok çalışanın işten çıkarılacağı” yönünde bilgilerin geldiğini ancak bunun doğru olmadığını belirtti. Ayrıca, nefret dili kullanmaktan kaçınacaklarını ve “Sevgiyle ekmek ekeceklerini”, tüm Karamürsel vatandaşlarıyla birlikte kibir ve gururdan uzak bir anlayışla şehri yöneteceklerini vurguladı. Karamürsel’i ileriye taşıyarak herkes için yaşanabilir bir şehir yaratacaklarını ifade etti.

“ADİL VE EŞİT HİZMET”

Çalık, konuşmasında şu vurguyu da yaptı: “Seçimi kazandığımızda zafer kazanmış gibi hissetmeyeceğiz. Bu bir savaş değil. Biz, bu seçimi, Karamürsel halkının bize sadece beş yıl için hizmet etme yetkisi olarak göreceğiz” Oy veren ve vermeyen tüm Karamürsellilere adil ve eşit hizmet sunacaklarını, izzet, şeref ve kul hakkının gereğini yapacaklarını belirtti.

“KİŞİSEL NEDENLE İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIZ”

Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, sözlerine şöyle devam etti: “Göreve başladığımız anda, belediyede liyakat ve ehliyeti en üstün kriter olarak göreceğiz. Partizanlık, akrabalık veya başka bağlantılara prim vermeyeceğiz. Belediye çalışanlarını mesai arkadaşlarımız olarak göreceğiz. Alın teriyle çalışan, emek harcayan belediye personelini, hiçbir kişisel nedenle işten çıkarmayacağız. Ve kimseye korkması ya da endişelenmesi gerektiren bir düşünce veya niyetimiz yok.

“EKMEĞİ BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Seçimi kazanmak uğruna belediye personelini korkutarak işlerinden edecekleri yalanlarına prim vermeyeceğiz. Ekmeği için mücadele eden, mesai arkadaşı olacağımız belediye personelimiz gönül rahatlığıyla olabilir. Biz, çalışanın ekmeğiyle oynamak yerine, ekmeği büyütmeye geliyoruz. Aynı zamanda, sosyal yardımlarda adaleti gözetmeye devam edeceğiz” Çalık, betonlaşmanın insan gerçeğini ihmal ettiğini ve belediyecilikte herkesin zihniyet devrimine ihtiyacı olduğunu, bilim, ortak akıl ve çağdaş belediyecilik anlayışıyla kenti yönetmeye talip olduklarını belirtti.