Çalık’a yoğun ilgi! “Tut elimi Karamürsel ben yolu biliyorum”

Aday tanıtım programında konuşan Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, “Tut elimi Karamürsel tut elimi Karamürsel’e bahar gelsin. Düşün peşime ben yolu biliyorum” dedi.

Çalık’a yoğun ilgi! “Tut elimi Karamürsel ben yolu biliyorum”

Yerel seçimlere 63 gün gibi kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Karamürsel’i 1472 oy gibi az bir oyla seçimi kaybeden Ahmet Çalık 2024 yerel seçimlerinde bir kez deha aday gösterildi. Geçtiğimiz ay adaylığı resmen açıklanan Ahmet Çalık bugün aday tanıtım programında partililere seslendi. Toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Anıl Aksu, Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Çalık’a yoğun ilgi! “Tut elimi Karamürsel ben yolu biliyorum” - Resim : 1

“TEK YÜREK OLACAĞIZ”

Etkinlikte konuşan Ahmet Çalık, “Geçtiğimiz yerel seçimlerde aldığımız sonuçlar bize tekrar mücadele etmek için güç verdi. Bize destek verip dualarını esirgemeyen aziz Karamürsel halkında şükranlarımı sunuyorum. Bugün çok daha güçlü, kararlı bir şekilde ileri taşımak için buradayız. Tüm örgütümüz, paydaşlarımız ile tek yürek olarak izleyeceğimiz stratejileri başaracağız. Bizi bir araya getiren Karamürsel’e olan sevgimiz ve bağlılığımızdır” dedi.

Çalık’a yoğun ilgi! “Tut elimi Karamürsel ben yolu biliyorum” - Resim : 2

“FANUS İLE SAHNEYE ÇIKTI”

Elinde fanus içinde olan balıkları örnek göstererek konuşmasına devam eden Çalık, “Bizim fanustaki balıklar gibi yaşamamızı istiyorlar. Bizim dar alanda yaşamaya tahammülümüz yok. Daha güzel bir Karamürsel için değişimci ve dönüştürücü olacağız. Amacımız her köşeden kalkınmış bir Karamürsel’dir. Kibirden uzak, herkesin rahatlıkla kapısını çalabileceği bir anlayış ile çalışacağız. Sizlerin önerilerine, taleplerine her zaman açık olacağız. İlçemizin geleceği için hep birlikte karar alıp hedeflerimize ulaşacağız. Karamürsel’in ihmal edilmiş eksikliklerini tamamlarken yeni tesisler ile ilçemizi çekim merkezi haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Çalık’a yoğun ilgi! “Tut elimi Karamürsel ben yolu biliyorum” - Resim : 3

“ÇILGIN PROJELERE İHTİYAÇ YOK”

Sözlerine devam eden Çalık, “İlçemizin ve insanlarımızın sorunlarının farkındayız. Çılgın projelere ihtiyacımız yok. İnsanımıza dokunacağız. Gençlerimize yönelik etkinliklere önem vereceğiz. Yaşlılarımıza kıymet vereceğiz. Onları salon dışındaki iskele meydanına mahkum etmeyeceğiz. İlçemizin kaynaklarını sürdürmek için çevre projeleri gerçekleştireceğiz.

Çalık’a yoğun ilgi! “Tut elimi Karamürsel ben yolu biliyorum” - Resim : 4

“DEMİREL ÖRNEĞİ”

Rahmetle andığımız Süleyman Demirel meseleyi mesele olarak görmezsen ortada mesele kalmaz demiş. Karamürseli yönetenler böyle yapıyor. Bu anlayış imkanlarımızı imkansızlığa çeviriyor. Doğru olanı seçin, doğru olan biziz. Ben sizleri ve ilçemi çok seviyorum. Her şeyin bir şeyi olacağı iddiasındayım. Kimlerinin arkadaşı, kimilerinin kardeşi kimilerinin abisi olacağım.

Karamürsel beni ben Karamürsel'in iyi tanıyorum. Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım. Tut elimi karamürsel şeffaflık gelsin, tut elimi Karamürsel doğruluk gelsin. Tut elimi Karamürsel tut elimi Karamürsel’e bahar gelsin. Düşün peşime ben yolu biliyorum” şeklinde konuştu.

Çalık’a yoğun ilgi! “Tut elimi Karamürsel ben yolu biliyorum” - Resim : 5

Kaynak: HABER MERKEZİ