Çalık'tan ilk açıklama! 'Karamürsel kabuklarını kıracak'

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Ahmet Çalık, yayınladığı teşekkür mesajında 'Karamürsel Kabuklarını kıracak' ifadelerini kullandı.

Çalık'tan ilk açıklama! 'Karamürsel kabuklarını kıracak'

2019 yerel seçimlerinde de aday olduğu Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı bin 472 oyla kaçıran CHP’li Ahmet Çalık, 31 Mart günü yapılacak yerel seçimlerde bir kez daha aday gösterildi. Dün gece saatlerinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi toplantısında ismi onaylanan Çalık resmen aday olarak açıklandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Adaylığı kesinleşen Çalık, sosyal medya hesabından teşekkür açıklaması yayınladı. Çalık açıklamasında, "Bu akşam yapılan CHP parti meclisi toplantısında CHP Karamürsel belediye başkan adaylığım onaylanmıştır. Şahsıma bu onurlu görevi tevdi eden sayın genel başkanıma ve parti meclisi üyelerimize, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen kıymetli CHP Kocaeli il başkanıma ve il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, her zaman yanımızda olan değerli CHP Kocaeli milletvekillerimize, her zaman bir aile bütünlüğü içinde hareket ettiğimiz CHP Karamürsel ilçe örgütümüze ve ilçe başkanım sayın Anıl Aksu’ya , beni tekrar aday olma konusunda cesaretlendiren ilgilerini ve sevgilerini eksik etmeyen çok kıymetli Karamürsel halkımızın her bir ferdine en derin şükranlarımı sunuyorum. Karamürsel kabuğunu kıracak" ifadelerini kullandı.

BİYOGRRAFİ

Ahmet Çalık, 24 Kasım 1971'de Giresun'da doğdu. Yüksek öğrenimini, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü'nde tamamladı. 1987 ile 1991 yılları arasında Karamürsel İdman Yurdu'nun sporcusu olarak Uzak Doğu sporlarıyla ilgilendi. 2013-2017 yılları arasında Karamürsel Emniyet Derneği Başkanlığı görevinde bulundu. 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'den Karamürsel Belediye Meclis Üyesi seçildi. Karamürsel'de 35 yıldır faaliyet gösteren bir tekstil firmasının sahibi olan Çalık, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ