Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çalışan Emekliye 5000 TL Meclisten Geçti Mi? 5000 TL Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatar?

5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek sorusunun yanıtı aranmaya başladı. Yılbaşından önce geçim sıkıntılarına bir nebze de olsa destek olacak emekli ikramiyesinin yatacağı gün merak konusu oldu. Milyonlarca SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklisinin odaklandığı çalışma bitti mi araştırıldı. Peki, çalışan emekliye 5000 TL meclisten geçti mi? Çalışan emekliye 5000 lira ne zaman verilecek? İşte yanıtı..

5000 TL emekli ikramiyesi

Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye son dakika araştırmaları hızlandı. Milyonlarca SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklisinin odaklandığı konuların başında gelen çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye beklenmeye başladı. Hayat pahalılığının arşa çıktığı dönemde emeklilerin hanesine can suyu olacak 5000 TL ikramiyeler ne zaman yatacak merak edildi. Tüm gelişmeleri anbean takip eden emekliler gözlerini hükümetten gelecek tarihe çevirdi. TBMM ve Resmi Gazete kararı bekleyen çalışan emekliler 5000 TL ikramiyelerine ne zaman kavuşacak araştırıldı. 4 milyon 689 bin çalışan emekliye 5000 TL meclisten geçti mi, çalışan emekliye 5000 lira ne zaman verilecek soruları yanıt aradı. Peki, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekliye ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte 5000 TL emekli ikramiyesi tarihi..

ÇALIŞAN EMEKLİYE 5000 TL MECLİSTEN GEÇTİ Mİ?

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tek sefere mahsus verilen emekli ikramiyeleri vatandaşlar arasında ayrıma neden oldu. Çalışmayan emeklilerin hesaplarına yatırılan 5000 TL ikramiyeden çalışan kesim faydalanamadı. Hükümet bu kez çalışan emekliler için düğmeye bastı ve küstürülen kesimin gönlü alındı. Sayısı 4 milyonu aşkın çalışan emekli için geri sayım başladı. Yılbaşı öncesi 5000 TL ikramiyelerine kavuşmak isteyen emekliler çalışmanın meclisten geçip geçmediğini sorguladı. Kasım ayı içinde çalışmayan emeklilerin hesaplarına geçen 5000 TL ikramiye ödemeleri ardından bu kez masaya çalışan emekli ikramiyeleri geldi. Çalışan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiye önergesi TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başladı. 80 maddelik torba yasa teklifine eklenen çalışan emekliye ikramiye bu hafta görüşülecek.

5000 TL EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

TBMM Genel Kurulu çalışan emeklilere ikramiye maddesini gündeme aldı. Bu hafta mesaisine ekonomik düzenlemeler içeren torba yasa teklifinin görüşmeleri ile başlayan genel kurul 86 maddeden oluşan teklifi ele almaya başladı. Çalışan emeklilere bir kereye mahsus verilecek 5 bin TL ikramiye ile 6 Şubat depremi ardından zor günler geçiren 11 ilde başta inşaat ve yapı malzemelerini yüksek fiyattan satan işletmeler olmak üzere ceza artırımı masaya geldi. Teklifin Meclis’ten geçmesi halinde 5000 TL emekli ikramiyelerinin 15 Aralık’tan önce hesaplara geçmesi bekleniyor.