Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Can kaybına sebep olan kazayı hastalığına bağladı

Gaziantep’te 9 kişinin can verdiği kazayla ilgili gözaltına alınan tanker sürücüsü kendini ” tansiyon hastasıyım” diyerek savundu.

Gaziantep'te 9 kişinin can

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde bir tankerin yolcu minibüsüne 9 kişinin yaşamını yitirdiği, 11 kişinin yaralandığı kazanın tanker sürücüsü Mehmet Göğüş’ün ifadesi ortaya çıktı. Kendini tansiyon hastası olarak savunan Göğüş ifadesinde “gözlerim karardı, hızım 70-80 kilometreydi” ifadelerini kullandı.

“TANSİYON HASTASIYIM”

Tanker sürücüsü kendini hızının düşük olduğu yönünde savunurken minibüs sürücüsü Latif Örs, “Kamyon o kadar hızlıydı ki lastikleri yerden kesilerek adeta uçarak bize doğru geliyordu” dedi. Tanker sürücüsü Mehmet Göğüş ise “ben tansiyon hastasıyım düzenli olarak ilaç kullanırım. Kalp, şeker, tansiyon hastalıkları mevcuttur. Araçtaki hızım 70-80 kilometre arasındaydı. Rahatsızlandığımı düşünüyorum hiçbir şey hatırlamıyorum” ifadelerini kullandı.

“UÇARAK GELİYORDU”

Minibüs sürücüsü Latif Örs, “yolcu minibüs Hatay yolu istikametinde ilerlerken ağabey mevkiinde karşı şeritten hızla beton mikser aracının bize doğru yaklaşmakta olduğunu gördüm. Kamyonun hızı o kadar yüksekti ki lastiklerin yerden kesildiğini gördüm. Araç uçar vaziyette bize doğru geliyordu. Durumu fark eder etmez aracı sağa doğru kırdım. Kaçmaya çalıştım ancak kaçamadık. Trafik kurallarına uygun şekilde hareket ettim” ifadelerine yer verdi.