Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Candeias: Hedefimizin bilincindeyiz

Kocaelispor’un Portekizli kanat oyuncusu Candeias, Kocaelispor’da çok mutlu olduğunu belirtti ve ikinci yarıda takım olarak daha iyi bir performans ortaya koyacaklarına inandığını belirterek “Hedefimizin bilincindeyiz” dedi.

Kocaelispor’un Portekizli kanat oyuncusu

O MAÇI KAZANSAK DA SÜPER LİG’E ÇIKMAYACAKTIK

1. Lig’de sezonu istedikleri gibi ilk iki sırada tamamladıklarını dile getiren Candeıas şu şekilde konuştu: Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik diyebiliriz. Çünkü bu pozisyonda bitirdiğimizde Süper Lig’e direkt olarak çıkıyoruz. Son maçı kaybettik ama o maçı kazansak bile bu maçın ardından Süper Lig’e çıkmayacaktık. Önümüzde 17 maç daha var, bunlara hazırlanmamız gerekiyor. Takımımızın içerisinde de iyi bir ruh var, iyi bir ekiple birlikteyiz ve hedefimizi de biliyoruz. Hedefimize doğru da çalışmaya devam edeceğiz.

KOCAELİSPOR’DA MUTLUYUM

Takıma uyumum hızlı oldu. Daha önce de sizlere söylediğim gibi iyi bir grubumuz, aile ortamımız var. Buraya gelen her oyuncu kendini evinde gibi hissediyor. Benim de hissiyatlarım bu yönde, kendi evimde gibi hissediyorum. İlk günden beri burada mutluyum ve bu mutluluk bana oynama özgüveni de veriyor. Aynı şekilde devam edeceğiz, ilk yarıdaki performansımdan çok daha iyi bir performans sergilemek için elimden geleni yapacağım.

SONUNA KADAR DESTEK İSTİYORUZ

Kocaelispor tekrar şampiyon olarak 1. Lig’e döndü ve şu an ki amacımız da yine bu sezon şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek olacak. Bu hedefin ne kadar önemli olduğunu bizler biliyoruz. Şehirde bunu biliyor. Ben buradan, taraftarlarımız ve şehrin bütün yapılarının hep birlikte sonuna kadar bize destek olmalarını istiyorum. Kazansak da kaybetsek de hep beraber olduğumuzda diğer rakiplerimizden daha da güçlü bir haldeyiz.