Candeias: Konuşmayı bırakıp çalışma vakti

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Daniel Candeias basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. “Deneyimli isim “Artık konuşmayı bırakıp çalışma vakti” diye konuştu.

Candeias: Konuşmayı bırakıp çalışma vakti

TEMPOMUZUN İYİYE GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Son bir kaçta kendi performansının da düştüğünü ifade eden Candeias şu şekilde konuştu: Bu ligin zor bir lig olduğunu hepimiz biliyoruz. Herkesin, herkesi yenebildiği bir yer burası. Eyüp maçından sonra takımda performans düşüklüğü oldu. Bireysel anlamda ben de bu düşüklüğü yaşadın ve son birkaç maçta iyi performans gösteremedim. Hoca değişikliğine gidildi.

LİGDEKİ KONUMUMUZ KÖTÜ DEĞİL

Yeni hocamızla beraber performansımızın artacağını, tempomuzun iyiye gideceğini düşünüyorum. Kendisinin hedefimize ulaşmamız konusunda büyük bir yardımı olacaktır. Ligdeki konumumuz kötü değil. Arkamızdan gelen diğer takımlardan büyük bir baskı var. Ama biz kalitemizi ve hedefimizin ne olduğunu biliyoruz. Bu tip şeyler futbolda olan şeyler, başımıza gelebiliyor ama en önemli şey, bizim birlikte kalıp bu kötü olan gidişatı değiştirmek.

AMARAL KALİTELİ VE PROFESYONEL BİR OYUNCU

Candeias, Ertuğrul Sağlam’ın Amaral’ı oynatmaması hakkında şu sözleri ifade etti: “Karar verici merci her zaman hocadır. Amaral kaliteli ve profesyonel bir oyuncu. İyi bir kişiliğe sahip aynı zamanda. Fakat hocanın aldığı kararlar hakkında bir şey diyemem. Amaral çok çalışıyor ve bu durumu değiştireceğine ben inanıyorum.

YARIŞIN İÇİNDEYİZ

Yeni bir döneme girdik. Yeni bir hocamız var, yeni fikirleri var. Bunlarla birlikte çalışıp hedefimizi yakalamak istiyoruz. Tabii ki taraftarlarımız, bizi desteklemek isteyenler üzüldü bu süreçte. Çalışacağız bu durumu düzeltmek için, düzelteceğiz. Sezon sonunda da kalitemizi ve birlikteliğimizi gösterip hedefe ulaşmak istiyoruz. 3 haftadır iyi sonuçlar alamadık. Üzdük onları… Ama hala Süper Lig mücadelesi içinde, yarışın içindeyiz. Bizim için en önemlisi bu. Onlar bizlerle beraber olsunlar ve sezon sonunda durumu tekrar değerlendirelim.

BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Bu lig, Süper Lig’den daha zorlu diyebilirim. Çünkü bu ligde, Süper Lig’e çıkmak isteyen birçok takım var. Şu anda şunu söylemek istiyorum, 11 tane final maçımız kaldı. Bunu başaracağımıza inanıyorum, takımımızın kalitesini biliyorum. Şimdi de artık konuşmayı bırakıp çalışma vakti. Buna inanıyorum, puanları toplayıp hedefimize ulaşacağız.

Kaynak: HABER MERKEZİ