Candeias ve Gökhan Değirmenci’den veda açıklaması

Kocaelispor’un iki futbolcusu Daniel Candeias ve kaleci Gökhan Değirmenci yaptıkları paylaşımlarla veda ettiler.

Candeias ve Gökhan Değirmenci’den veda açıklaması

10 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Play-Off 1. Turunda Çorum Futbol Kulübü’ne 2-1 yenilen ve sezona veda eden Kocaelispor'da 10 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Bu futbolculardan ikisi Portekizli Daniel Candeias ve kaleci Gökhan Değirmenci veda açıklaması yaptı. Candeias bu sezon toplam 35 maçta 9 gol, 7 asist ile oynarken, Kocaelispor ile geride bıraktığımız sezon şampiyonluk yaşayan Gökhan Değirmenci ise Kocaelispor’un kalesini 53 lig 1 de Play-Off maçında korudu, 52 gol yedi, 7 kez de sarı kart gördü.

EMİN OLUN SİZİ SEVİYORUM

9 gol atan ve 7 de asist yapan Candeias "Sezon bitti. Birlikte hayal kurduk ama bitti. Bu grubu, büyük kulübü ve şehri, kaptanlardan biri olarak temsil etmekten gurur duyuyorum. Kötü günde bile bizi her zaman destekleyen büyük taraftarlara teşekkürler. Eminim yakın zamanda hak ettiğin yerde olacaksın. “Candeias Candeias we love you Candeias” dinlerken bana verdikleri sevgiyi asla unutmayacağım. Hala tüylerim diken diken oluyor ve emin olabilirsin ki ben de seni seviyorum" dedi.

ONUR VE GURUR DUYDUM

Takıma veda eden Gökhan Değirmenci ise "Gönül isterdi ki bu sezon da geçen sezon olduğu gibi kutlamalarla, keyifle, hep beraber sevinçle bitsin… Maalesef olmadı... Herkesin bildiği ve benim de her zaman dile getirdiğim gibi Kocaelispor'un yeri burası değil en üst seviyelerdir ve canı gönülden inanıyorum ki formasını terletmekten, kaptanlığını yapmaktan onur ve gurur duyduğum bu camia en kısa zamanda hak ettiği yerlerde olacaktır. Kocaelispor armasına sahip çıkan destek çıkan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Candeias ve Gökhan Değirmenci’den veda açıklaması - Resim : 1

Candeias ve Gökhan Değirmenci’den veda açıklaması - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ