Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Caner Karakadılar Baro’ya aday

Ekim ayında yapılacak Kocaeli Barosu genel kurulu öncesi ilk aday belli oldu. Avukat Kadir Caner Karakadılar başkan adaylığını duyurdu

Ekim ayında yapılacak Kocaeli

Kocaeli’nin en büyük meslek örgütlerinden biri olan Kocaeli Barosu genel kurula gitmeye hazırlanıyor. 16 Ekim’de yapılacak olan 38. olağan genel kurulda mevcut başkan Mehmet Gül, yeniden aday olmayacağını açıkladı. Kongre öncesi ilk başkan adayı belli oldu. 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan kongrede Avukat Kadir Caner Karakadılar başkan adaylığını açıkladı.

BAŞKANDAN ÇOK OY ALMIŞTI

2022 yılında yapılan Kocaeli Barosu Genel Kurulunda yönetim kurulu adayı olan Caner Karakadılar en çok oyu alan isim olmuştu. Baro Başkanı Mehmet Gül 1067 oy alırken yönetim kurulu adayı Caner Karakadılar 1234 oy almıştı.

DESTEK BEKLİYOR

Karakadılar şu açıklamayı yaptı, “Değerli meslektaşlarım, 2007 yılından beri mensubu olduğum Kocaeli Barosu’nun yıllardır merkez, komisyon ve yönetim kurullarında büyük bir onur ve şevkle görev almaktayım. Kocaeli Barosu, kurulduğu günden bugüne; hukukun üstünlüğünün, adil yargılanmanın, demokrasimizin ve insan haklarının savunucusu olmuştur. Baromuzun tarihi misyonuna uygun şekilde Cumhuriyetimizin temel değerlerini ve hukukun üstünlüğünü savunmaya devam ederek, bugüne kadar edindiğim tecrübelerimi en verimli şekilde sunmak, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın tüm sorunlarında yanlarında olmak adına önümüzdeki Ekim ayında yapılacak olan Kocaeli Barosu 38.Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanlığı’na aday olduğumu takdirlerinize sunar, kıymetli desteklerinizi beklerim!”