Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CANLI ATV Müge Anlı Bugün İzle Kesintisiz! 20 Şubat Müge Anlı Canlı Yayın Bugün Full İzle! ATV Müge Anlı Bugünkü Bölümü Canlı İzle Youtube

Haftanın ikinci gün yayını ile sevenlerinin karşısındaki yerini alan Müge Anlı canlı yayın başladı. 20 Şubat Salı günü yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı izle ekranında Hüseyin ve Erva olayı gelişmeleri şoke etti. Erva sonunda yalan söylediğini itiraf etti. Peki, Erva ailesine dönecek mi? İşte 20 Şubat ATV Müge Anlı canlı izle linki..

Haftanın ikinci gün yayını

Hafta içi her gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. ATV gündüz kuşağının en sevilen programı olan Müge Anlı Tatlı Sert yeni bölüm başladı. Birbirinden enteresan olayları işleyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı 20 Şubat 2024 yayınında Hüseyin ile Erva olayı gelişmeleri ekrana geldi. İzleyicilere “yok artık” dedirten Müge Anlı canlı izle ekranında yaşananlar herkesi şoke etti. ATV yıldızı 20 Şubat Müge Anlı yayını başladı. Müge Anlı bugün tek parça izle ekranı açıldı. Hafta içi her gün aynı saatte izleyicilerin karşısına çıkan Türkiye’nin ablası Müge Anlı canlı yayın linki burada. 20 Şubat Salı günü yayınlanan Müge Anlı Hüseyin Erva olayı yeni gelişmeler geldi. Müge Anlı canlı yayın bugün kaçırmayın. İşte ATV Müge Anlı bugünkü bölümü canlı izle Youtube izleme linki..

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 20 ŞUBAT İÇİN TIKLAYIN

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE

ATV Müge Anlı canlı yayın izleyenler kulaklarına inanamadı. İlk göz ağrıları torunları için ”Esin değilsin Erva’sın yalanlardan kurtulmalısın” denildi. Erva’nın kaçtığı ve kendisini Sare olarak tanıttığı Necmettin’den, “Erva yalancıysa onu bırakabilirim ama önce DNA Testinin çıkmasını bekleyeceğim” sözleri duyuldu. Müge Anlı Hüseyin, Necmettin’in asıl amacının Almanya vizesi almak olduğunu söyledi. Sonunda yalanlar ortaya çıktı ve Erva’dan, ”Esin’im dedim, çocuğuma kardeşim dedim” itirafı geldi. Erva herkese yalan söylediğini, olayların buralara kadar geleceğini düşünmediğini ifade etti. Necmettin ve ailesine bekar olduğunu söylediğini, bebeğin de kardeşi olduğunu söylediğini açıkladı. Necmettin’e aşık olan Erva kocası Hüseyin’e geri dönmek istemediğini, kendi imkanlarıyla Almanya’ya dönmek istediğini söyledi. Necmettin’in evli ve çocuklu bir kadınla beraber olmayacağını söyleyen aile, Erva’nın zorla tutulmadığını belirtti.