Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Canlı yayında açıkladı: Kocaeli ve Sakarya’yı istedik

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde siyasetin gündemi ısınmaya başlarken Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Aydal, AK Parti’den Kocaeli ve Sakarya’yı istediklerini söyledi.

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde siyasetin gündemi tamamen seçime dönerken Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal, ittifaka dair önemli bir açıklama yaptı ve AK Parti’den Kocaeli ve Sakarya’yı istediklerini ifade etti.

“AK PARTİ’DEN İKİ BÜYÜKŞEHİR İSTEDİK”

Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının yanı sıra partisinin genel başkanvekili de olan Prof. Dr. Doğan Aydal Tv100’de Gazeteci Erdoağan Aktaş’ın sunduğu Eşit Ağırlık programına katıldı. Aydal canlı yayında yaptığı açıklamada, “AK Parti’den iki büyükşehir istedik. Kocaeli ve Sakarya. Neden bunu istedik? Rahmetli Erbakan Hocamızın sanayi bölgelerine olan hassasiyetini biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

“BİZ OLMADAN 76 İLÇEYİ KAZANMA ŞANSLARI YOKTU”

Doğan Aydal açıklamasında;  “Bunu ilk telaffuz eden benim. AK Parti’den 2 büyükşehir istedik. Kocaeli ve Sakarya. Neden bunu istedik? Rahmetli Erbakan Hocamızın sanayi bölgelerine olan hassasiyetini biliyorsunuz. Biz de benim özgeçmişime baktığınızda bir sanayi şehrini çok rahatlıkla kalkındıracak birçok Ar-ge’nin başkanıyım aynı zamanda. Bu isteğimizi Sayın Cumhurbaşkanına ileteceklerini ifade ettiler. Devamını getireyim. 35 tane ilçe talep ettik. Çünkü neden? Önlerine grafik olarak koydum. Biz olmadan 76 ilçeyi kazanma şansları yoktu” dedi.