Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cansu Taşkın’dan Kenan Doğulu’ya: Tüm kadınlara ayıp etti

Kenan Doğulu, 50’nci doğum gününde Yılmaz Erdoğan’a; “Çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin” sorusunu sormuştu. Yılmaz Erdoğan’ın eski sevgilisi Cansu Taşkın, bu soruya tepki gösterdi.

Kenan Doğulu, 50'nci doğum

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu’nun 50’nci doğum günü partisinin yakıları sürüyor. Doğulu’nun Yılmaz Erdoğan’a, sorduğu “Çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin” sorusu soğuk rüzgarlar estirmişti. Erdoğan hazırlıksız yakalandığı bu soru karşısında “Böyle bir soru beklemiyordum. Ama sevmenin zararı yok” yanıtını verdi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İkili arasındaki bu diyalog ünlü oyuncunun eski sevgilisi Cansu Taşkın’ı kızdırdı. Taşkın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Kadın ne kutsal değil mi? Öyle bir dünya istiyorum ki kadınların aşağılan madığı, değer gördüğü, sözlü şiddet görmediği…

“SAHTE DÜNYA SİZİN OLSUN”

Gerçekte olmayan, gerçek dışı aşağılayıcı gösterilen ve bir de bunu örnek aldığımız, sevdiğimiz sanatçılardan görünce bir kez daha anlıyorum ki ne kadar sahtesiniz. Ben gerçek dünyada olmak istiyorum, sahte dünyanız sizin olsun” sözlerine yer vermişti.

“EVLİ OLUNCA AHLAKLI MI OLUNUYOR”

Nokta Gazetesi’nin ulaştığı Cansu Taşkın ise tepkisini şu sözlerle sürdürdü: “Kenan Doğulu insanların ilişkisine yorum yapacağına doğum gününde herkesin içinde eşini dudağından öperek farklı bir şey mi yapıyormuş. Evli olup öpüşünce ahlaklı evli olmayınca mı ahlaksız oluyor.

“TÜM KADINLARA AYIP ETTİ”

Çok gereksiz bir yorumdu. Beni aşağılamak için yapılmış bir açıklama. Hiçbir anlam veremedim. Durup dururken birisini anons ederken özel hayatından girmek ahlaklı bir davranış değil. Orada aslında tüm ilişki yaşayan kadınları aşağılıyor. Evliysen her şey mübah ama evli değilsen tüm kadınlar sadece sevişmek için mi var oluyor? Çok büyük ayıp etti bana. Ve tüm kadınlara.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor