Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çayırova Basketbol son sıradaki takıma yenildi “111-119”

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde yer alan Çayırova Basketbol son sıradaki Ankaragücü’ne sahasında yenildi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde

UZATMAYA GİTTİ

Ligde kalmak için mücadele eden ve bütçeyi çok kötü tercihlerle değerlendiren Çayırova Basketbol, ligin son sırasında yer alan ve maç öncesinde sadece tek galibiyeti bulunan Ankaragücü’nü konuk etti. Özellikle pota altında Oğuz Savaş’ın döküldüğü, savunmanın neredeyse olmadığı maçın normal süresi 100-100 sona erdi. Bitime kısa bir süre kala Mutlu Akpınar’ın üçlüğü ile Ankara ekibi maçı uzatmalara taşıdı.

BERBAT OYNADILAR… HATTA OYNAYAMADILAR

Ankaragücü’nün iki Amerikalısının da olmadığı, pota altındaki oyuncularının faul problemi yaşadığı Ankaragücü karşısında felaket bir ilk uzatma devresi geçiren Çayırova, zor da olsa maçı ikinci uzatmaya götürdü. İkinci uzatmada Ankaragücü’nde Anderson sakatlığı olmasına rağmen sahaya girdi ve yabancı kalitesini ortaya koydu.

ENES AKDİLEK DOKUNAMADI, ÇARESİZ KALDI

İkinci uzatma evresinde oldukça yorulan, şutlar kaçıran, kolay geçilen Çayırova Basketbol rakibin üst üste sayılarına seyirci kalırken özellikle takımın kariyerli isminin Oğuz Savaş’ın ayakta bile durmakta güçlük çekmesi dikkatlerden kaçmadı. Çayırova’nın genç antrenörü Enes Akdilek’in ise bu duruma çare bulamaması da can sıkıcı bir saha içi parametresiydi.

SONDAN İKİNCİ!

İkinci uzatmada tek bir saha içi basketi bulamayan Çayırova evinde son sıradaki rakibine 119-111 yenilirken büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaratırken, maçı izlemeye falan taraftarını da mahcup etti. Çok kalp kırıcı bir yenilgi alan Ova, 6 galibiyetle düşme hattına geriledi. Çayıova’da Watkins 28, Green 24, İlkan 22 sayı attı. 1 oyuncu hariç oyuna giren herkesin skora katkı sağladığı Ankaragücü’nde Anderson 32 sayı ile maçın yıldızı oldu. Çayırova bir sonraki maçını deplasmanda Konya ile oynayacak.