ÇAYIROVA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Çayırova Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu? Kocaeli Çayırova 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları

Sabah 08.00'da başlayan oy kullanma süreci 17.00'da sona erdi. Yerel seçimler için oylar sayılırken en çok merak edilen ilçelerden biri de Çayırova oldu. Peki Çayırova'nın başkanı kim oldu?

ÇAYIROVA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Çayırova Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu? Kocaeli Çayırova 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları

Türkiye bugün sandık başına gitti. Oy kullanma işleminin ardından sandıklar açıklandı. Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından en çok merak edilen ilçelerden biri olan Çayırova'da başkan belirlendi mi? İlçede hangi parti kazandı merak eden vatandaşlar, sonuç ekranını yakından takip ediyorlar. Oy sayımının ardından, Kocaeli Çayırova ilçesindeki parti oyları merak konusu oldu.

ÇAYIROVA'YI KİM KAZANDI?

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı belirlendi ve şimdiye kadar adaylar arasında yarışan Bünyamin Çiftçi, Şevki Demirci, Muharrem Gökçe, Hamza Ekşi arasından kimin kazandığı açıklanacak. YSK’nın yayın yasağını kaldırmasının ardından, sandıklardaki son durum açıklanmaya başladı. Peki Çayırova 5 yıl yönetecek olan başkan kim oldu?

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİDEN?

31 Mart Çayırova yerel seçim sonuçlarına ilişkin kesin bilgiler henüz açıklanmadı. Ancak, 61 milyondan fazla seçmenin oy kullanma hakkı olduğu bu yerel seçimlerde oy sayımı devam ediyor. YSK, seçim yasaklarını kaldırdıktan sonra Çayırova'nın yeni başkanını ilan edecek. Biz de www.noktagazetesi.com.tr olarak, 31 Mart Çayırova yerel seçim sonuçları açıklandığında haberi sizlerle paylaşacağız. Detaylar için beklemede kalın.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki resmi olmayan sonuçlara göre 24 bin 65 oy alarak yüzde 36,61'e ulaşan Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi belediye başkanı seçildi. Bünyamin Çiftçi'nin en yakın adayı İYİ Parti adayı Şevki Demirci 21 bin 700 oy aldı. Oyların %33,10'luk dilimine sahip oldu. Yine resmi olmayan sonuçlara göre yine CHP adayı Muharrem Gökçe 14 bin 154 oy alarak oyların yüzde 21,51'ine sahip oldu.

ÇAYIROVA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Çayırova Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu? Kocaeli Çayırova 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları - Resim : 1

ÇAYIROVA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Çayırova Yeni Belediye Başkanı Kim Oldu? Kocaeli Çayırova 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları - Resim : 2

Kaynak: HABER MERKEZİ