ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ÇAYKUR Memur Alımı Sonuçları

2024 yılı personel alımlarına devam eden ÇAYKUR memur alımı için düğmeye bastı. 18 Temmuz Perşembe günü başvuru sürecini sona erdiren ÇAYKUR iş başvuru şartları araştırıldı. Başvuru yapacak olan adayların beklediği an geldi. Peki, ÇAYKUR işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ÇAYKUR Memur Alımı Sonuçları

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) personel alımı ilanı geldi. Hem özel hem de devlet kurumlarında açık iş ilanlarına odaklanan iş arayanların beklediği ilan geldi. ÇAYKUR memur alımı başvuru şartları araştırılmaya başladı. KPSS 2024/1 tercih sonuçlarına göre ön lisans ve lisans mezunu toplam 97 memur alımı yapılacağı duyuruldu. 18 Temmuz Perşembe günü son başvuru günü olan Çaykur memur alımı başvuru sonuçları beklenmeye başladı. Peki, Çaykur işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler..

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÇAYKUR personel alımı başvuru süreci sona erdi. Adaylar 18 Temmuz 2024 Perşembe günü başvurularını iletti. ÇAYKUR bünyesinde görev yapmak isteyen vatandaşlar ÖSYM AİS (Akademisyen Bilgi Sistemi) web sitesi üzerinden online olarak başvurularını gerçekleştirdi. Başvuru sürecini sona erdiren ÇAYKUR başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz netleşmedi. Önlisans mezunu 16 eksper ile 81 lisans mezunu ambar memuru alacak olan ÇAYKUR başvuru sonuçları geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

ÇAYKUR PERSONEL ALIMI İSTENEN BELGELER

Kimlik belgesi

Diploma

KPSS sonuç belgesi

Diğer istenen belgeler (pozisyona göre değişiklik gösterebilir)

Kaynak: HABER MERKEZİ