Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de heyecan

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından moral bulmak için Çaykur Rizespor’a konuk olacak. İşte, karşılaşmaya dair detaylar:

Çaykur Rizespor – Beşiktaş Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta? Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki mücadele, 16. haftanın erteleme maçı olarak oynanacak. Karşılaşma 12 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak.

Karşılaşma Hangi Kanalda Yayınlanacak? Çaykur Rizespor – Beşiktaş müsabakası, beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Futbolseverler, maçı beIN Sports 1 üzerinden takip edebilecekler.

Beşiktaş’ın Muhtemel 11’i ve Kadro Durumu Beşiktaş’ta çeşitli sebeplerle forma giyemeyecek oyuncular bulunuyor. Sakatlıkları nedeniyle Necip Uysal ve Alex-Oxlade Chamberlain ile milli takım kamplarında olan Omar Colley ve Daniel Amartey mücadelede yer alamayacak. Ayrıca Vincent Aboubakar, Jean Onana ve Valentin Rosier de kadro dışı bırakıldı. Salih Uçan ise sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, maçı tribünden izleyecek. Takımın başında ise U19 Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe olacak.

Beşiktaş’ın İç ve Dış Sahada Performansı Son 3 iç saha maçında galibiyet alamayan Beşiktaş, deplasmanda ise son 3 maçını kaybetmedi. Kasımpaşa’ya mağlup olduktan sonra Samsunspor’u 2-1 yenen siyah-beyazlılar, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı ve Hatayspor’u 2-1 mağlup etti.

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki kritik mücadele, futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor.